Image Slider

Kursus Kahwin Di Darul Dedikasi Management Senawang, Negeri Sembilan.

Wednesday, May 29, 2013
Ingat lagi tak Fiza ada pergi kursus kat seremban 2minggu lepas?haa lupa lah tu kan.Sebenarnya bukan kursus untuk company pun.Ini kursus wajib untuk diri sendiri lah.Tak pergi kursus ni tak boleh nikah ye.Nak kahwin baru terhegeh nak pergi kan.Takpe,asal dapat ilmu rumahtangga dan dapat sijil.Untuk keluarga bahagia jugak kan.

Pilihan tempat kursus di seremban.Jauh sikit takpe,tapi dekat dengan Mr. A.hee..ok Fiza bukan pergi dengan dia saje.Pergi di temani oleh kawan sekampung juga.So ade lah jugak teman Fiza kan.Kang sorang sorang tak kenal siapa kat situ sure bosan kan.

So far semua ustaz dan ustazah ok.Cuma biasalah ada lah yang buat kita mengantuk tu kan.Halwa telinga dua hari tu disajikan dengan loghat nogori je la.Adeshh...ada yang tak faham tapi buat buat faham je la..heee..Alhamdulillah..akhirnya berjaya memiliki sijil pra perkahwinan ni.Ni sijil kami yang akan digunakan beberapa bulan/kurang dari 90 hari..nervous!


Sesiapa yang nak amek kursus kahwin,sila lah amek sekarang.Yang berdekatan di Darul Dedikasi Management ni bolehlah pergi kat sini je.Yuran RM80 setiap sorang dan ni jadual untuk kursus kahwin ni. Breakfast and lunch provided.

Sorry kalau kurang jelas.
Menarik tak?Sekarang ni tengok mana mana tempat pun macam dah penuh.Lagi lagi negeri selangor dah takde kosong dah untuk register.Mulai Jun kursus kahwin akan dilanjutkan beberapa hari dan siap ada ujian lagi tu..haa..bersiap sedia lah dengan segala ujian tu.Alhamdulillah dah settle bab ni,masih banyak lagi perlu di settlekan.Moga urusan kami dipermudahkan Allah SWT. Mixed feelings~

Alamat tempat boleh tengok pada sijil tu ye.^___^.Contact je yang berkenaan untuk register.Harap dapat membantu pada mereka yang nak mencari tempat untuk kursus kahwin.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature