Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

Kursus Kahwin Di Darul Dedikasi Management Senawang, Negeri Sembilan.


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Ingat lagi tak Fiza ada pergi kursus kat seremban 2minggu lepas?haa lupa lah tu kan.Sebenarnya bukan kursus untuk company pun.Ini kursus wajib untuk diri sendiri lah.Tak pergi kursus ni tak boleh nikah ye.Nak kahwin baru terhegeh nak pergi kan.Takpe,asal dapat ilmu rumahtangga dan dapat sijil.Untuk keluarga bahagia jugak kan.

Pilihan tempat kursus di seremban.Jauh sikit takpe,tapi dekat dengan Mr. A.hee..ok Fiza bukan pergi dengan dia saje.Pergi di temani oleh kawan sekampung juga.So ade lah jugak teman Fiza kan.Kang sorang sorang tak kenal siapa kat situ sure bosan kan.

So far semua ustaz dan ustazah ok.Cuma biasalah ada lah yang buat kita mengantuk tu kan.Halwa telinga dua hari tu disajikan dengan loghat nogori je la.Adeshh...ada yang tak faham tapi buat buat faham je la..heee..Alhamdulillah..akhirnya berjaya memiliki sijil pra perkahwinan ni.Ni sijil kami yang akan digunakan beberapa bulan/kurang dari 90 hari..nervous!


Sesiapa yang nak amek kursus kahwin,sila lah amek sekarang.Yang berdekatan di Darul Dedikasi Management ni bolehlah pergi kat sini je.Yuran RM80 setiap sorang dan ni jadual untuk kursus kahwin ni. Breakfast and lunch provided.

Sorry kalau kurang jelas.
Menarik tak?Sekarang ni tengok mana mana tempat pun macam dah penuh.Lagi lagi negeri selangor dah takde kosong dah untuk register.Mulai Jun kursus kahwin akan dilanjutkan beberapa hari dan siap ada ujian lagi tu..haa..bersiap sedia lah dengan segala ujian tu.Alhamdulillah dah settle bab ni,masih banyak lagi perlu di settlekan.Moga urusan kami dipermudahkan Allah SWT. Mixed feelings~

Alamat tempat boleh tengok pada sijil tu ye.^___^.Contact je yang berkenaan untuk register.Harap dapat membantu pada mereka yang nak mencari tempat untuk kursus kahwin.
With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
27 Comments
Share :

DISCLAIMER


All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [January 23, 2017] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.

[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Blog Sihatimerahjambu

Follow @azhafizah.mdnor