Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda

Monday, November 25, 2013
Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda
Kulit Lebih Gebu Dan Flawless Dalam 14 Hari

Sana sini orang ramai heboh perkatakan kehebatan Ephyra. Ramai blogger yang sudah mencuba Ephyra dan rasa sangat berpuas hati dengan hasil bagus produk ini. Ephyra semakin dikenali dan diyakini oleh ribuan pengguna.

Tetapi apakah itu Ephyra? Ada yang bertanya, krim ke? Pil ke? Ephyra adalah produk minuman supplemen tambahan yang sangat sedap untuk  kecantikan dan kesihatan tubuh badan yang bermula dari dalam. Ephyra didatangkan dalam bentuk serbuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul alam semulajadi di seluruh dunia, kolagen terhidrolisis ikan laut dalam, L-Glutathione, Astaxanthin, Acai Berri, Acerolla Ceri, Marigold Flower Extract, Acacia Gum, Superberi dan Serbuk Tomato yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran.

Dengan ribuan testimoni yang meyakinkan, telah menambat hati ramai pengguna Ephyra. Mengapa Ephyra sangat berkesan? Sudah tentu kerana formula hebatnya yang mengandungi 9 bahan alam semulajadi berkualiti tinggi bergred super AAA. Ephyra bukan hanya produk kolagen semata-mata, tetapi Ephyra adalah formulasi rumusan minuman antioksida yang terbaik untuk kecantikan dan kesihatan anda. Sesuai untuk semua peringkat umur, untuk lelaki  juga wanita semestinya. Ephyra disahkan selamat dan berkesan serta mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia beserta disahkan Halal oleh JAKIM.

Testimoni boleh dicipta, pengalaman boleh direka, gambar boleh diubah dan pelbagai lagi. Tetapi testimoni dari pengguna setia Ephyra memang tidak boleh disangkal lagi. Kalau anda google "testimoni ephyra" atau "review ephyra", anda akan lihat banyak review hebat perkongsian dari ribuan pengguna Ephyra.

Jika anda ada masalah kulit kusam, kedutan, jerawat, jeragat, sakit sendi, tumit merekah, kulit kering, rambut gugur dan sebagainya, jangan ketinggalan untuk dapatkan penyelesaian anda dengan Ephyra. Jom lihat apakah kelebihannya...
  1. Membantu menjadikan kulit kita lebih anjal, halus dan cerah berseri.
  2. Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh badan kita.
  3. Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat. 
  4. Membantu memulihkan masalah kulit ekzema (kegatalan dan kemerahan).
  5. Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus di wajah.
  6. Menghindari kita daripada penyakit barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit kerana ianya mengandungi supplemen anti oksidan Astaxanthin.
  7. Menguatkan rambut dan melambatkan uban.
  8. Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar.
  9. Melancarkan sistem pencernaan dalam  badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan.
  10. Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhkan kita daripada risiko mendapat sakit jantung.
  11. Membantu seimbangkan tekanan darah.
  12. Meningkatkan tenaga dan daya ingatan.
  13. Meningkatkan sistem ketahanan badan.
  14. Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakan termasuk faktor usia.
  15. Melegakan kesakitan sendi dan arthritis.
  16. Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik.
Untuk maklumat yang lebih lanjut, sila klik Flyer, Website dan Fanpage.

Bagi memudahkan anda semua, jom kita klik link di bawah, antara testimoni Ephyra yang dipilih dari kalangan blogger.
  1. Masalah kulit muka dan jerawat - klik SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI, SINI dan SINI
  2. Masalah period / haid - klik SINI dan SINI
  3. Masalah tumit / tapak kaki - klik SINI dan SINI
  4. Testimoni kuku dan rambut - klik SINI, SINI dan SINI
  5. Testimoni lelaki - klik SINI
  6. Testimoni menyusukan anak - klik SINI
  7. Pelbagai masalah lain - klik SINI
Kulit yang sempurna. Wajah yang jelita. Keyakinan tiada tandingan. Hasil yang nyata. Semuanya lengkap dalam satu produk kecantikan dan kesihatan. Ephyra terbukti berkesan. 


Jom dapatkannya sekarang...

Official Websitewww.oceanlife2u.com
Instagram : ephyra2u
Telefon : 03 4141 7889
SMS : 019 3999 238
Emel : info@oceanlife2u.com


Giveaway ini dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh OceanLife2u.com dengan hadiah berupa wang tunai dan produk Ephyra bernilai RM 2,387.00. Sila klik SINI untuk join Giveaway ini.
46 comments on "Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda"
  1. Assalamualaikum, kenit terjah dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  2. sana sini blogger duk gebang psl ephyra nie..
    tingin jgk ler nk try..
    in sya allah satu hari nanti hehe

    ReplyDelete
  3. singgah sni tgk 1st contestant this GA :)
    hai siti :)
    gud luck !
    MG bru nk publish entri :)
    sure rmai gle yg join kan .meriah~ ^__^

    btw,
    MG cari 500 folower utk buat GA sponsored by travel agency :)

    ReplyDelete
  4. wah.. bestnya hadiah.. hehe.. skrg ephyra memg tengh hot kan?

    ReplyDelete
  5. singgah sini, nk bli tp xleh pakai pula, ni tuk pompuan heheh

    ReplyDelete
  6. saya pun dah join. Semoga berjaya. Harap sudi singgah.

    ReplyDelete
  7. salam...ayu dtg dari giveaway yg sama... good luck ye..

    ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye ...ayu ada buat segmen sempena cuti sekolah ni...tq

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum.. yana sggh dari segmen sama. gudluck !! jom lawat blog yana ^^
    http://nazlyizan.blogspot.com/

    http://nazlyizan.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  9. salam..
    datang singgah dari segmen yang sama.
    follow done.
    all the best!

    http://www.syuhada1981.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan. gudluck sis :)

    http://irapunyela.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  11. nuna singgah sini .. http://nunapringiacyunq.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  12. hai :) singgah bermain di sini . Dari segmen yang sama :)

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  13. Hai there :) Join GA yang sama juga ehehe Datang sini tengok-tengok! :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  14. Hai there :) Join GA yang sama juga ehehe Datang sini tengok-tengok! :)
    Good Luck!

    ReplyDelete
  15. Gud Luck juga dear..akak membalas kunjungan..dari segmen yang sama..
    done folo u too ;)

    ReplyDelete
  16. Singgah dari GA yang sama.. done follow u.. :D

    ReplyDelete
  17. Salam singgah balas kunjungan.. sy follow sini.. :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/11/giveaway-ephyra-serlahkan-kejelitaan.html

    ReplyDelete
  18. Salam, singgah dari GA yg sama. Good luck.

    ReplyDelete
  19. Hi kak omey!
    Qila pon datang dari segmen yang sama :D goodluck tau tau tau untuk kita semua hihihihi xo

    ReplyDelete
  20. Good luck jugak.. Singgah semula dari GA yang sama.. Hehehe

    ReplyDelete
  21. datang blogwalking kat sini :)

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  22. Good Luck! Azwar datang terjah dari segmen yang sama :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  23. good luck kak..
    jemput singgah

    http://miszrockers.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  24. Salam...

    Terima kasih kerana sudi join Giveaway Ephyra Serlahkan Kejelitaan Sebenar Anda.

    Senarai peserta telah dikemaskini. Cabutan bertuah akan dijalankan oleh pihak penaja pada 3/12/2013 dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 5/12/2013.

    Semoga berjaya (^_^)

    ReplyDelete
  25. salam p'kenalan juga... ^^ done follow here ^^ from http://anereodacandid.blogspot.com/2013/11/giveaway-ephyra-serlahkan-kejelitaan.html

    ReplyDelete
  26. Akak, akak menang. Betsnye bestnyeeee. Tahniah :) *jeles

    ReplyDelete
  27. tahniah..

    http://www.mialiana.com/2013/12/pengumuman-pemenang-giveaway-ephyra.html

    ReplyDelete
  28. Tahniah atas kemenangan... Maaf, hari ini baru berkesempatan ke mari. Terima kasih sudi jengah blog saya :) Dari GA yg sama http://ieta-myblog.blogspot.com/2013/11/ephyra-serlahkan-kejelitaan-sebenar-anda.html

    ReplyDelete
  29. baru berkesempatan singgah sini..
    selamat petang
    amal follow sini ya :)
    jemput singgah blog amal..

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen yang diberikan.

Auto Post Signature

Auto Post  Signature