Highlights of Budget 2014

Quick entry untuk malam ni.As we know petang tadi budget 2014 telah dibentangkan.Of course ada baik buruknya kan.Just accept it dengan "Alhamdulillah".Okay,short intro just go through the main point of budget 2014.


1. The theme for Budget: Strengthening Economic Resilience, Accelerating…

Resepi : Macaroni Goreng Sihatimerahjambu

Pagi pagi dah upload resepi ye.Ni masakan late dinner malam tadi.Sempat singgah beli barang dapur beli sekali bahan bahan untuk masak macaroni goreng ni. Macam biasa ada yang request resepi,so Fiza share resepi ni ye.
Fiza masak ni untuk 4 orang makan sebab masak lebih untuk breakfast pagi ni. Pana…

Resepi : Ayam Panggang Sihatimerahjambu

Ni resepi mudah untuk hari ni merangkap menu lunch+dinner Fiza n husband hari ni. Resepi mudah dan menggunakan bahan bahan simple je guna apa yang ada.Yang penting sedap sesedap nama menu  tu..hee..Okay.Jom sediakan bahan bahan dan alat alatan dulu sebelum memasak. Pssttt..1 biji bawang besar bukan…

Resepi : Marie Cheesecake Sihatimerahjambu

Agak agak ada yang terliur tak lepas tengok gambar ni..heh..of course la kan.Lagi lagi kalau pencinta chessy ni! okay okay..maafkan saya kalau buat korang ter mengidam! Fiza tengah mengidam cheese ni sebab tu sedaya upaya membuatnya..bukan mengidam sebab ehem ehem ye.
Sebenarnya ni percubaa kali pe…
back to top