Review/DIY :Guestbook Wedding Azhafizah

Dua tiga hari ni macam suram pulak dunia blogging ni.Ke Fiza je yang rasa macam tu?Atau mungkin semua orang busy jarang update sekarang ni.Cer jawab sikit kengkawan sekalian.Tapi takpe,Fiza still update as usual.Almaklumlah sementara jadi full time housewife ni boleh jadi full time blogger jugak ka…

Review : Glass jar for Wedding Door Gift

Harini takde wordless wednesday sebab sekarang ni sangatlah rajin nak update blog okay! Sementara masa tengah ada masa kat rumah dan tak de apa nak buat sementara tunggu husband balik kerja.Berblogging je la jawabnya kan.
Entry ni Fiza nak review sikit pasal doorgift masa wedding Fiza August 24, 20…

Tutorial : DIY Bunga Pahar

Entry lepas Fiza dah share DIY project buat bunga manggar kan.Kali ni nak buat bunga pahar pulak.Ala bunga telur yang cucuk kat bekas tu jadi macam rimbunan bunga banyak banyak tu.Yang penting bila DIY ni mudah,jimat,cantik dan semestinya sangat puas hati.Confirm! ni untuk yang ada masa lah nak DIY…
back to top