[credit image:http://fromintankitchen.blogspot.com]

Selepas musim pavlova,sekarang musim durian crepe pulak dah! Ramai lah di luar sana yang mengidam Durian Crepe ni.Untunglah dapat makan kan.Luckily, Fiza tak makan durian.So takde lah nak mengidam macam korang kan..hehe..Haritu pergi rumah kakak,dia offer durian crepe.Phew~ memang tak kan makanlah walau ada depan mata.

Nasiblah ada juga pengganti durian crepe,blueberry crepe! Sedap jugak! jatuh cinta dengan style crepe ni.Kalau ada yang nak mencuba buat boleh refer resepi ni [http://fromintankitchen.blogspot.com/].Resepi sangat mudah tu.Kalau tak jadi juga cuba banyak kali ye.Kalau rasa malas nak buat,order je lah ye.Rasanya google je dah banyak link keluar.Sebab belum pernah order online,so tak dapatlah nak share link untuk order.^__^

Siapalah pencipta durian crepe a.k.a durian pancake ni sampai boleh buat orang jatuh cinta ni.Lepas ni mesti akan ada macam macam buah buahan crepe.Kan?

Notapink : Thanks Kak Azlita share banyak resepi and gambar gambar makanan kat blog dia memang superb cantik!