DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Friday, April 20, 2012

Promo:Jom booking tiket flight Air Asia sekarang

Fewwiitt..besar biji mata tengok nombor kat atas tu kan.Yang besar merah menyala tu ha.Below 50 okay! Memang ternyata AWESOME!Saje je highlight number tu kan.Memang menggoda betul kan.Cukup je la tayang satu tu je.Nanti tayang banyak banyak,rambang pulak nak pilih destinasi.Hihi..

So,kalau nak dapatkan harga tu cepat cepatlah book tiket ye.Nanti melepas pulak.Fiza promote je..Tak berniat nak jalan jalan..budget beli tiket ade lah tapi budget nak shopping non hado..so,dok diam diam je.Tolong promote je ni walau AA tak bagi komisen pun..hihi

Passport pun dah expired,takyah cakap banyak.Kumpul duit dulu..Bagi peluang mereka yang nak bercuti tu ye..Jangan tunggu lagi..Booking jangan tak booking.[for booking]

Notapink : Selamat booking dan selamat bercuti akan datang.Enjoy your trip.^__^

18 comment (s):

CikPuan Azizah said...

kalau jijah dapat transfer ke kota kinabalu.. mesti da booking tiket awal2 ni.. tp lom confirm lagi.. susah sikit..

Rara Nasiha said...

arghhhh, mood memang nak pi bercuti sangat ni. :)

Cik tikah said...

bilalah dpt merasa naik flight lagi ni..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Teringin nak naik flight. Tapi, tak ada geng nak p jejalan ;'(

Yana_Nana21 said...

Bila pulak Yana nak gi cuti niM , ahaha :))

Bui Junaidi said...

TIBA2 TERASA NAK PERGI LANGKAWI LAH..

ary_lee said...

Da beli sudeyh..
Ke langkawi jz RM79^^

izan mama mia said...

nk g hong kong lah...hihihi

-Incek Fik- said...

sabah sarawak ada sekali tak?

*teringin rasanya nak melihat kejernihan air di pulau sempoa :)

cik najihah said...

murahnye..tapi x tau nk g bila

::CIK LYNN:: said...

nasib baik la cik lynn stdy lg..kalu x, dh rmbat dh tket ni...hehe

Syarafi[skyforce331] said...

waah :O..cuti2 best ni

Cik Kay Jue said...

murahnya.. ckj tak de passport... huhu

hazfee said...

haha, boleh tengok je la promo tu. duit tiket ada tapi nan jln2 tu tak ada. sama la kita.haha

steffany daph said...

happy pula dngr berita ni. kekeke, XD. nanti2 bole la pi jenguk saudara-mara yg jauh. sapu habis satu famly.

ArulchelseA said...

kita nk brcuti mana ni..sy booking kan..kih kih kih

Eyra Meow said...

waaa :D tada budget la . hehe . just boleh tumpang gembira pada sesapa yg p bcuti ^^ muehehe

Fyfy Liew said...

sama gak. duit nak beli tiket ada je,nak tampung hidup masa holiday tu nanti yg parah tu. haha!