Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

afzalsukasuki

Promo:Jom booking tiket flight Air Asia sekarang


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Fewwiitt..besar biji mata tengok nombor kat atas tu kan.Yang besar merah menyala tu ha.Below 50 okay! Memang ternyata AWESOME!Saje je highlight number tu kan.Memang menggoda betul kan.Cukup je la tayang satu tu je.Nanti tayang banyak banyak,rambang pulak nak pilih destinasi.Hihi..

So,kalau nak dapatkan harga tu cepat cepatlah book tiket ye.Nanti melepas pulak.Fiza promote je..Tak berniat nak jalan jalan..budget beli tiket ade lah tapi budget nak shopping non hado..so,dok diam diam je.Tolong promote je ni walau AA tak bagi komisen pun..hihi

Passport pun dah expired,takyah cakap banyak.Kumpul duit dulu..Bagi peluang mereka yang nak bercuti tu ye..Jangan tunggu lagi..Booking jangan tak booking.[for booking]

Notapink : Selamat booking dan selamat bercuti akan datang.Enjoy your trip.^__^

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
18 Comments
Share :

18 comments:

  1. kalau jijah dapat transfer ke kota kinabalu.. mesti da booking tiket awal2 ni.. tp lom confirm lagi.. susah sikit..

    ReplyDelete
  2. arghhhh, mood memang nak pi bercuti sangat ni. :)

    ReplyDelete
  3. bilalah dpt merasa naik flight lagi ni..

    ReplyDelete
  4. Teringin nak naik flight. Tapi, tak ada geng nak p jejalan ;'(

    ReplyDelete
  5. Bila pulak Yana nak gi cuti niM , ahaha :))

    ReplyDelete
  6. Da beli sudeyh..
    Ke langkawi jz RM79^^

    ReplyDelete
  7. sabah sarawak ada sekali tak?

    *teringin rasanya nak melihat kejernihan air di pulau sempoa :)

    ReplyDelete
  8. nasib baik la cik lynn stdy lg..kalu x, dh rmbat dh tket ni...hehe

    ReplyDelete
  9. murahnya.. ckj tak de passport... huhu

    ReplyDelete
  10. haha, boleh tengok je la promo tu. duit tiket ada tapi nan jln2 tu tak ada. sama la kita.haha

    ReplyDelete
  11. happy pula dngr berita ni. kekeke, XD. nanti2 bole la pi jenguk saudara-mara yg jauh. sapu habis satu famly.

    ReplyDelete
  12. kita nk brcuti mana ni..sy booking kan..kih kih kih

    ReplyDelete
  13. waaa :D tada budget la . hehe . just boleh tumpang gembira pada sesapa yg p bcuti ^^ muehehe

    ReplyDelete
  14. sama gak. duit nak beli tiket ada je,nak tampung hidup masa holiday tu nanti yg parah tu. haha!

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER
All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [May 30, 2015] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.
[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Follow @azhafizah.mdnor