Cerita afzalsukasuki

Friday, April 20, 2012

Promo:Jom booking tiket flight Air Asia sekarang

Fewwiitt..besar biji mata tengok nombor kat atas tu kan.Yang besar merah menyala tu ha.Below 50 okay! Memang ternyata AWESOME!Saje je highlight number tu kan.Memang menggoda betul kan.Cukup je la tayang satu tu je.Nanti tayang banyak banyak,rambang pulak nak pilih destinasi.Hihi..

So,kalau nak dapatkan harga tu cepat cepatlah book tiket ye.Nanti melepas pulak.Fiza promote je..Tak berniat nak jalan jalan..budget beli tiket ade lah tapi budget nak shopping non hado..so,dok diam diam je.Tolong promote je ni walau AA tak bagi komisen pun..hihi

Passport pun dah expired,takyah cakap banyak.Kumpul duit dulu..Bagi peluang mereka yang nak bercuti tu ye..Jangan tunggu lagi..Booking jangan tak booking.[for booking]

Notapink : Selamat booking dan selamat bercuti akan datang.Enjoy your trip.^__^

18 comments:

  1. kalau jijah dapat transfer ke kota kinabalu.. mesti da booking tiket awal2 ni.. tp lom confirm lagi.. susah sikit..

    ReplyDelete
  2. arghhhh, mood memang nak pi bercuti sangat ni. :)

    ReplyDelete
  3. bilalah dpt merasa naik flight lagi ni..

    ReplyDelete
  4. Teringin nak naik flight. Tapi, tak ada geng nak p jejalan ;'(

    ReplyDelete
  5. Bila pulak Yana nak gi cuti niM , ahaha :))

    ReplyDelete
  6. TIBA2 TERASA NAK PERGI LANGKAWI LAH..

    ReplyDelete
  7. Da beli sudeyh..
    Ke langkawi jz RM79^^

    ReplyDelete
  8. sabah sarawak ada sekali tak?

    *teringin rasanya nak melihat kejernihan air di pulau sempoa :)

    ReplyDelete
  9. nasib baik la cik lynn stdy lg..kalu x, dh rmbat dh tket ni...hehe

    ReplyDelete
  10. murahnya.. ckj tak de passport... huhu

    ReplyDelete
  11. haha, boleh tengok je la promo tu. duit tiket ada tapi nan jln2 tu tak ada. sama la kita.haha

    ReplyDelete
  12. happy pula dngr berita ni. kekeke, XD. nanti2 bole la pi jenguk saudara-mara yg jauh. sapu habis satu famly.

    ReplyDelete
  13. kita nk brcuti mana ni..sy booking kan..kih kih kih

    ReplyDelete
  14. waaa :D tada budget la . hehe . just boleh tumpang gembira pada sesapa yg p bcuti ^^ muehehe

    ReplyDelete
  15. sama gak. duit nak beli tiket ada je,nak tampung hidup masa holiday tu nanti yg parah tu. haha!

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!