Cerita afzalsukasuki

Tuesday, April 17, 2012

Promo : RM15 for single vector potrait

Disebabkan start minggu depan Fiza dah mula busy..eh busy sangat ke?busy lah jugak sebab nak kene focus pada kerja lain pulak..ehem,keje apa tu?biarlah rahsia..cewahh..Pada yang dah sedia maklum Fiza memang tak amek order untuk edit blog,header,watermark and so on.

Sebab dah ramai tanya.So,Fiza bagitau sekali lagi takut ada yang lupa ke kan.Sekarang ni Fiza hanya amek order untuk VECTOR POTRAIT sahaja.Buat vector potrait tak banyak guna masa nak fikir design ke apa.Apa yang bestnya,sempena persaraan Fiza amek order ni Fiza nak buat promotion sikit.

So,cepat cepat grab peluang ni untuk miliki dan order vector potrait sendiri atau nak hadiahkan vector potrait untuk seseorang.Lepas tamat promotion ni,boleh order tapi harga bukan harga promotion dan mungkin kena tengok dulu masa free Fiza.Harap maklum.
First come first serve,payment must be done first! Pastikan gambar jelas dan close up untuk quality vector potrait korang terjamin.Do email me for place your order : azhafizahmdnor@gmail.com

untuk tengok contoh vector potrait[click sini]

12 comments:

  1. Alahai , rugi Yana , duit tak de lagi , huhu :/

    ReplyDelete
  2. hehhee..baguslah ade ofer tp shida xtau nk bg gmbar yg mana huhu takut xclear..

    ReplyDelete
  3. fiza sayang kak citra nak jugak.. dah lama nak air tangan fiza ni.. eh salah ayat lak.. hehe kak email ea :)

    ReplyDelete
  4. wah hebat la fiza.. macam2 benda edit mengedit fiza tau.. jelez ni.. hehe.. ckj suke semua hasil kerja fiza.. like! suke tengok >_<

    ReplyDelete
  5. wah!! promote!! promote!! tapi akak tak ada duit lagi buat masa nie. uhuk.. tak ada rezeki barangkali :(

    ReplyDelete
  6. bestnya entry fiza ni!

    kepada semua cepat2 grab hasil kerja fiza ni.confirm puas hati vector yg di buat!

    ReplyDelete
  7. nk header mcm awk ni, cantik la.....tp awk dah tk amik order... :D

    salam perkenalan, follow ur blog :D

    ReplyDelete
  8. NASIB BAIK DH DAPAT VEKTOR FREE HARI TU..HEHEHE

    TP RASA NAK BUAT VEKTOR ANAK2LAH PULAK..NK CARI DULU GMBR2 YG BEST NI

    ReplyDelete
  9. hehe, promotion. agaknya2 sya ni dh terlepas kot sbab jrang bloging. takpa la. :D apa2 pun, suka smua u punya hasil . nice..

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!