DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Thursday, April 12, 2012

Preggy Mommy

Eh eh kenapa gambar kucing plak yang muncul ni.Ada kena mengena dengan tajuk entry ke?Of course lah ada kene mengena.Ingat lagi tak sebulan yang lepas Fiza ada balik kampung dan on the way balik kampung ade hantar QiQi dan LuLu pergi mating kat rumah kawan sekampung Fiza.

Rumah dia banyak sangat kucing baka persian dan Domestic long hair.So Fiza tak tahulah baka yang mana satu jadikan mereka preggy mommy ni.Buat masa ni yang macam dah confirm Si QiQi ni.badan berat dan dan perut dah mula nampak.Orang kata kalau dah preggy,nipple akan kemerah merahan..Tu Fiza tak pasti lah.

LuLu pulak lepas amek aritu,muntah muntah dan kurang selera makan jadi kurus sikit.Tak pasti dia preggy atau tak?Hopefully ada tanda tanda preggy gak macam QiQi.So far setakat ni dua dua dah ok dibawah penjagaan Mr A.Buat masa ni Fiza memang tak dapat nak jaga QiQi.So mintak Mr A tolong jagakan.Lagipun apa salahnya QiQi dan Lulu adik beradik dok sama sama kan.

Rindu my QiQi tapi apa nak buat busy kesana kemari tak dapat nak bawak QiQi sama sama..Sorry ya QiQi.Hopefully mereka ni sehat jadi preggy mommy.Tak sabar pulak nak menanti baby mereka yang pastinya comel.Kalau mating dengan baka domestic long hair pasti bulu lagi gebu dan muke penyek macam biasa..auwww...comelnye.Dah lama tak gomol dorang ni.-____-"
Apsal muka QiQi n LuLu masam je ni..Gara gara takmo bergambar lah ni.Tapi dipaksa oleh Mr A amek gambar sama sama sebab Fiza nak gambar.Thanks Mr A!

Notapink : Tahniah untuk Kas Mas dan Kak Zarini,preggy mommy skang ni.Take care ye kak.Happy for you

17 comment (s):

-SUPERGIRL- said...

omeynyeee kucingggg :)

CikPuan Azizah said...

adoii.. comey nya lulu n qiqi.. bulu dia lebat giler~~ auww geram!

Cik Wani said...

comelnyeeeeee ^^

Nur farahiza said...

comeynye kak , boleh bawak balik taa ? hehehe

mas saari said...

comelnya QiQi dan LuLu..

mekasih adik sayang! doakan keselamatan baby akak ye..

merahitujambu said...

ala2..comelnyaa..nk gomol leh??tahniah..koko sy pon preggy..XD

cik najihah said...

kenape comel sangat tu hee

izan mama mia said...

comel kucing ni..anak mama suka sangat kucing...

Miszz Miza said...

comellllll

nur amalina athman said...

comelll nyaa..:)

Cik Kay Jue said...

rasa macam nak pegang je tengok kucing ni.. !

PutriesNoora said...

nak anak dia sekor..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk kucing tu..eh,depa pon muntah ea?? nape kucing yui xmuntah2 time bunting ea..hihi.

Masz Sidek said...

comelnya...

ary_lee said...

Fiza bila lagi??
Eh2??

Cik tikah said...

bulu dia sgt lebatlah fiza :)

shera said...

hihi ... gemok2 pon comel . haha