Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

afzalsukasuki

Preggy Mommy


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Eh eh kenapa gambar kucing plak yang muncul ni.Ada kena mengena dengan tajuk entry ke?Of course lah ada kene mengena.Ingat lagi tak sebulan yang lepas Fiza ada balik kampung dan on the way balik kampung ade hantar QiQi dan LuLu pergi mating kat rumah kawan sekampung Fiza.

Rumah dia banyak sangat kucing baka persian dan Domestic long hair.So Fiza tak tahulah baka yang mana satu jadikan mereka preggy mommy ni.Buat masa ni yang macam dah confirm Si QiQi ni.badan berat dan dan perut dah mula nampak.Orang kata kalau dah preggy,nipple akan kemerah merahan..Tu Fiza tak pasti lah.

LuLu pulak lepas amek aritu,muntah muntah dan kurang selera makan jadi kurus sikit.Tak pasti dia preggy atau tak?Hopefully ada tanda tanda preggy gak macam QiQi.So far setakat ni dua dua dah ok dibawah penjagaan Mr A.Buat masa ni Fiza memang tak dapat nak jaga QiQi.So mintak Mr A tolong jagakan.Lagipun apa salahnya QiQi dan Lulu adik beradik dok sama sama kan.

Rindu my QiQi tapi apa nak buat busy kesana kemari tak dapat nak bawak QiQi sama sama..Sorry ya QiQi.Hopefully mereka ni sehat jadi preggy mommy.Tak sabar pulak nak menanti baby mereka yang pastinya comel.Kalau mating dengan baka domestic long hair pasti bulu lagi gebu dan muke penyek macam biasa..auwww...comelnye.Dah lama tak gomol dorang ni.-____-"
Apsal muka QiQi n LuLu masam je ni..Gara gara takmo bergambar lah ni.Tapi dipaksa oleh Mr A amek gambar sama sama sebab Fiza nak gambar.Thanks Mr A!

Notapink : Tahniah untuk Kas Mas dan Kak Zarini,preggy mommy skang ni.Take care ye kak.Happy for you


With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
18 Comments
Share :

18 comments:

  1. adoii.. comey nya lulu n qiqi.. bulu dia lebat giler~~ auww geram!

    ReplyDelete
  2. comeynye kak , boleh bawak balik taa ? hehehe

    ReplyDelete
  3. comelnya QiQi dan LuLu..

    mekasih adik sayang! doakan keselamatan baby akak ye..

    ReplyDelete
  4. ala2..comelnyaa..nk gomol leh??tahniah..koko sy pon preggy..XD

    ReplyDelete
  5. comel kucing ni..anak mama suka sangat kucing...

    ReplyDelete
  6. rasa macam nak pegang je tengok kucing ni.. !

    ReplyDelete
  7. geram tgk kucing tu..eh,depa pon muntah ea?? nape kucing yui xmuntah2 time bunting ea..hihi.

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER
All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [May 30, 2015] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.
[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Follow @azhafizah.mdnor