Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

afzalsukasuki

Pau Angry Bird


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Berkali kali dok gosok gosok mata ni.Betul ke pau ni?Ade betul betul ke pau angry bird ni?Wahhh..kalau ada,halalkah?Jangan rupa je cantik tapi tak boleh dimakan.Kalau halal pulak,sayang nak makan benda cantik.Eh,cakap dah berputar belit pulak kan.

Teruja tengok pau ni,comel betul.Famous betul angry bird a.k.a burung marah berkening tebal ni.Kreatif betul kan pembuat pau ni.

Notapink : Sekarang seronok main game angry bird space..best!

credit image[rindok.com]

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
39 Comments
Share :

39 comments:

  1. Gilerrr kreatif amoi ni~~
    Nampak macam KEK..
    Ggggrrrr~~
    *Kelaparan

    ReplyDelete
  2. yang penting sedap !


    psstt.. t kasih krn sudi menjenguk kembali ke blog saya.. sy kenal dari abg jonni..

    ReplyDelete
  3. aishhh. sayang nak makan comel comel mcm ni. huhu

    ReplyDelete
  4. nsib baik x pau oink~oink kaler ijau tu, hukk...

    ReplyDelete
  5. huhuhu...terkenang plak gm angry bird...huhuu

    ReplyDelete
  6. waww.. biar betoll!! ahaha..
    mesti rasa sayang nak makan angry bird tu kan..hhe

    ReplyDelete
  7. tadi sis g kipmart n nampak jajan angry bird okey -,-

    ReplyDelete
  8. mimik muke auntie tu pon dah macam angry bird da..:p hehe

    kretip2~

    ReplyDelete
  9. WOW ! Nicee lah kalau ada dan halal. Kompem teruja nak makan. Keke. Shag dah bosan dah main game angry bird. HAHA :D

    ReplyDelete
  10. wahhh dear..layan jga game he hehee.. ^_^

    ReplyDelete
  11. kalau hiasan dah tentu gua simpan..hehe nasib makanan.. nonmuslim je pandai buat macamni..huhuhu

    ReplyDelete
  12. waaaaaaaa comel giler la geram nk mkn gebu je hihihihi

    ReplyDelete
  13. eh, kat mane ade jual nie ? cantiknye..
    kalau beli mesti sayang nak makan :)

    ReplyDelete
  14. makin glamor angry bird sekarang. bukan setakat games je yg ada, tapi pau pon ada. ngehehehe..

    ReplyDelete
  15. wah... dahsyat... siap ada pau untuk angry bird.. hehe.. memang sayang ar nak makan macam ni.. huhu..

    ReplyDelete
  16. comel tuu rasanya camner sedap tak agaknyer

    ReplyDelete
  17. wah....cam real jew paw tuh....hehehe....

    ngh men burung marah space gaks...tapi xbleh selalu...kinda busy lately...

    ReplyDelete
  18. hahaha pau pun dah kene tsunami angry bird..alahai..

    ReplyDelete
  19. wah macam ne nak buatnya tu.. xde resepi ke? hehehe.. macam non halal je tgk..huhu

    ReplyDelete
  20. ni dah guna blum tembak oik oik sebab nk kena samak dulu hahaha

    ReplyDelete
  21. kreatif nya diorang buat pau mcm ni...kempunan pula tgk..heheh =)

    ReplyDelete
  22. comelnya pau angry bird ni
    bila cik fiza nak belanja hehe :)

    ReplyDelete
  23. banyak guna pewarna ni.. x sukelah.. heheheh

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER
All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [May 30, 2015] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.
[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Follow @azhafizah.mdnor