DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Sunday, April 1, 2012

Pau Angry Bird

Berkali kali dok gosok gosok mata ni.Betul ke pau ni?Ade betul betul ke pau angry bird ni?Wahhh..kalau ada,halalkah?Jangan rupa je cantik tapi tak boleh dimakan.Kalau halal pulak,sayang nak makan benda cantik.Eh,cakap dah berputar belit pulak kan.

Teruja tengok pau ni,comel betul.Famous betul angry bird a.k.a burung marah berkening tebal ni.Kreatif betul kan pembuat pau ni.

Notapink : Sekarang seronok main game angry bird space..best!

credit image[rindok.com]

39 comment (s):

Camy Alya said...

Woha ! Kat mana jual ni? :P

ary_lee said...

Gilerrr kreatif amoi ni~~
Nampak macam KEK..
Ggggrrrr~~
*Kelaparan

a.samad jaafar said...

yang penting sedap !


psstt.. t kasih krn sudi menjenguk kembali ke blog saya.. sy kenal dari abg jonni..

Puteri Iqa Izyan said...

aishhh. sayang nak makan comel comel mcm ni. huhu

caliph shuriken said...

nsib baik x pau oink~oink kaler ijau tu, hukk...

eita said...

betol2 kreatif kan....

cik.blogger. sengal said...

huhuhu...terkenang plak gm angry bird...huhuu

Uncle Jonni said...

femes gile angry bird ni eh... huhuhu

mira maisara said...

waww.. biar betoll!! ahaha..
mesti rasa sayang nak makan angry bird tu kan..hhe

Amir said...

Nak 1 angry bird :D

sis92 said...

tadi sis g kipmart n nampak jajan angry bird okey -,-

❤Myra Si Gula-Gula Hati ❤ said...

mimik muke auntie tu pon dah macam angry bird da..:p hehe

kretip2~

♥ Maisarah Humaira ♥ said...

wt hiasan klu jumpe cmni...tp makanan..ehehe

Puan Besar Shag Yahaya said...

WOW ! Nicee lah kalau ada dan halal. Kompem teruja nak makan. Keke. Shag dah bosan dah main game angry bird. HAHA :D

Amely Afandi said...

tkut nk mkn hehehe

shida'R said...

wahhh dear..layan jga game he hehee.. ^_^

CikPuan Azizah said...

kalau hiasan dah tentu gua simpan..hehe nasib makanan.. nonmuslim je pandai buat macamni..huhuhu

Sheda Argos ツ said...

waaaaaaaa comel giler la geram nk mkn gebu je hihihihi

ArulchelseA said...

sejibik betul kih kih kih

nuyui a.k.a miss YUI said...

hebat..mmg cntik!!

Masz Sidek said...

so kreatif amoi ni... ;p

cotton candy said...

x sanggup mau makan pau 2..hehe

eyryn said...

eh, kat mane ade jual nie ? cantiknye..
kalau beli mesti sayang nak makan :)

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

makin glamor angry bird sekarang. bukan setakat games je yg ada, tapi pau pon ada. ngehehehe..

Jue_ilias said...

comel giler :)

Cik Kay Jue said...

wah... dahsyat... siap ada pau untuk angry bird.. hehe.. memang sayang ar nak makan macam ni.. huhu..

imie fatiema © said...

comel tuu rasanya camner sedap tak agaknyer

::CIK LYNN:: said...

syg nk mkn kalu dpt pau cmni...hehe

HeNRieTTa JoSe said...

wah....cam real jew paw tuh....hehehe....

ngh men burung marah space gaks...tapi xbleh selalu...kinda busy lately...

MaYa MustWany said...

hahaha pau pun dah kene tsunami angry bird..alahai..

Aida Omar said...

wah macam ne nak buatnya tu.. xde resepi ke? hehehe.. macam non halal je tgk..huhu

diana said...

yang itam nampak comel..:)
heheh

Phat said...

ni dah guna blum tembak oik oik sebab nk kena samak dulu hahaha

alya_sygs said...

kreatif betol lahhh

^_^ Cik Zaza House said...

kreatif nya diorang buat pau mcm ni...kempunan pula tgk..heheh =)

Cik tikah said...

cik tikah x reti lah main AB :(

Miss Purple Ungu said...

comelnya pau angry bird ni
bila cik fiza nak belanja hehe :)

RazFiRa said...

banyak guna pewarna ni.. x sukelah.. heheheh

mas saari said...

ish... tak sanggup akak nak makan!