Cerita afzalsukasuki

Sunday, April 01, 2012

Pau Angry Bird

Berkali kali dok gosok gosok mata ni.Betul ke pau ni?Ade betul betul ke pau angry bird ni?Wahhh..kalau ada,halalkah?Jangan rupa je cantik tapi tak boleh dimakan.Kalau halal pulak,sayang nak makan benda cantik.Eh,cakap dah berputar belit pulak kan.

Teruja tengok pau ni,comel betul.Famous betul angry bird a.k.a burung marah berkening tebal ni.Kreatif betul kan pembuat pau ni.

Notapink : Sekarang seronok main game angry bird space..best!

credit image[rindok.com]

39 comments:

  1. Gilerrr kreatif amoi ni~~
    Nampak macam KEK..
    Ggggrrrr~~
    *Kelaparan

    ReplyDelete
  2. yang penting sedap !


    psstt.. t kasih krn sudi menjenguk kembali ke blog saya.. sy kenal dari abg jonni..

    ReplyDelete
  3. aishhh. sayang nak makan comel comel mcm ni. huhu

    ReplyDelete
  4. nsib baik x pau oink~oink kaler ijau tu, hukk...

    ReplyDelete
  5. huhuhu...terkenang plak gm angry bird...huhuu

    ReplyDelete
  6. femes gile angry bird ni eh... huhuhu

    ReplyDelete
  7. waww.. biar betoll!! ahaha..
    mesti rasa sayang nak makan angry bird tu kan..hhe

    ReplyDelete
  8. tadi sis g kipmart n nampak jajan angry bird okey -,-

    ReplyDelete
  9. mimik muke auntie tu pon dah macam angry bird da..:p hehe

    kretip2~

    ReplyDelete
  10. wt hiasan klu jumpe cmni...tp makanan..ehehe

    ReplyDelete
  11. WOW ! Nicee lah kalau ada dan halal. Kompem teruja nak makan. Keke. Shag dah bosan dah main game angry bird. HAHA :D

    ReplyDelete
  12. wahhh dear..layan jga game he hehee.. ^_^

    ReplyDelete
  13. kalau hiasan dah tentu gua simpan..hehe nasib makanan.. nonmuslim je pandai buat macamni..huhuhu

    ReplyDelete
  14. waaaaaaaa comel giler la geram nk mkn gebu je hihihihi

    ReplyDelete
  15. eh, kat mane ade jual nie ? cantiknye..
    kalau beli mesti sayang nak makan :)

    ReplyDelete
  16. makin glamor angry bird sekarang. bukan setakat games je yg ada, tapi pau pon ada. ngehehehe..

    ReplyDelete
  17. wah... dahsyat... siap ada pau untuk angry bird.. hehe.. memang sayang ar nak makan macam ni.. huhu..

    ReplyDelete
  18. comel tuu rasanya camner sedap tak agaknyer

    ReplyDelete
  19. syg nk mkn kalu dpt pau cmni...hehe

    ReplyDelete
  20. wah....cam real jew paw tuh....hehehe....

    ngh men burung marah space gaks...tapi xbleh selalu...kinda busy lately...

    ReplyDelete
  21. hahaha pau pun dah kene tsunami angry bird..alahai..

    ReplyDelete
  22. wah macam ne nak buatnya tu.. xde resepi ke? hehehe.. macam non halal je tgk..huhu

    ReplyDelete
  23. yang itam nampak comel..:)
    heheh

    ReplyDelete
  24. ni dah guna blum tembak oik oik sebab nk kena samak dulu hahaha

    ReplyDelete
  25. kreatif nya diorang buat pau mcm ni...kempunan pula tgk..heheh =)

    ReplyDelete
  26. cik tikah x reti lah main AB :(

    ReplyDelete
  27. comelnya pau angry bird ni
    bila cik fiza nak belanja hehe :)

    ReplyDelete
  28. banyak guna pewarna ni.. x sukelah.. heheheh

    ReplyDelete
  29. ish... tak sanggup akak nak makan!

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!