DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Tuesday, April 24, 2012

Malam saje ye

Ada yang merindui Fiza ke hari ni?Maaflah tak dapat nak berblogwalking hari ni dan mungkin akan datang jarang berblogwalking.Sekarang Fiza tengah ade training and hands on training until August.So,siang memang takde masa untuk berblog.Kalau ada Fiza akan buat autopublish je la.Malam pulak kalau dah penat,tak mungkin nak hadap lappy ni ha.

Jejak balas jugak akan di lakukan malam juga..tapi slow slowlah.asalkan ada jejak..so nanti takdelah rindu rinduan kan..Fiza akan manage masa sebaik mungkin.Awal awal ni mungkin belum biasa lagi.Lama lama nanti okaylah kan.So untuk malam ni bagi Fiza rest dulu ye kengkawan..Mana yang tak sempat terjah tu..Esok ye...

Terharu masih ada yang sudi datang kat blog'sihatimerahjambu' ni sebab tu Fiza sebolehnya nak buat benda yang sama macam korang buat.Memberi dan menerima.Baru adil kan.Terima kasih banyak banyak..Eh macam menang award lah pulak..bermimpi sudah~

So sekarang ni  dan lepas ni waktu untuk blog malam sahaja ye.^__^

Notapink : Jangan pulak lari lepas ni ^__^

26 comment (s):

CikPuan Azizah said...

it's ok dear... kadang2 jijah pon bz gak..mane yg mampu kita buat..janji kehidupan kita di utamakan dulu.. jijah pon lepas ni mgkin akan jarang juga berblogging..xbest betol kan..

LYAfrina said...

xpe dear.. jgn memaksa diri..buat setakat tmampu..lya pon g2..ada hari x bpluang nk bw..krn ksibukan..keletihan..n urus family.. cuma harap ada y faham.. n ikhlas berkawan.. :-)

nuyui a.k.a miss YUI said...

xpe dear..dahulukan yg mana perlu ok.. kami sbr menanti..hihi.

Cik tikah said...

busy dah fiza. erm...

-SUPERGIRL- said...

kak fizah bz ke tak bz mee tetap pengunjung setia .. hehe :)

Mrs.BuduBilis said...

SALAM TERJAH DARI SEGMEN MISSZ,SORRY KOMEN SINI,XJUMPA CARI. ERM...I DONE FOLLOW U,DONT FORGET FOLLOW ME TOO ^_^

[sutera kasih] said...

its ok awk..faham jgk :)

jaga diri yeaa..keep blogging

Yana_Nana21 said...

Saya pengomen tegar page ini :) Huhu <3 Walaupun entry saya kadang2 ja awk komen , tapi saya slalu komen entry awk , btw , nice entry :')

ciksukaberangan said...

moga Allah permudahkan urusan :)

cik.blogger. sengal said...

cantik gambar tu (^ -^)

Bui Junaidi said...

OK ZA..TAKPER,SLOW2..DH ADA KOMITMEN LAIN KENALAH UTAMAKAN YG LEBIH PENTING DULUKAN..

caliph shuriken said...

owh, musim bz rupanya ^^

hazfee said...

ok hazfee faham. hahaha. malam je :p buat la mana yang perlu dulu bila tak ada kerja baru balas jejak ok :)

OdahOne OdahOneBizz said...

xkiralh siang or malam fiza asalkn berblog...hoho...wtlah mana yg penting dulu

fiQ'Ra said...

fizaaaa..lama tak singgah sini.. harini bari sempat nak usya2.. hehe, uruskan hal yg utama dulu baru blog ;)

shera said...

^_^

tirahzairi said...

okay kak :)

Cik Penguin_Solehah said...

tak pa,utamakan yang penting dulu.. Will miss u akak^^

eita said...

mana ada lari..
tetap singgah sini..

takut plok tengok mata tu..

MaYa MustWany said...

pelan2 kayuh fiza.ni pun mas dok tahan mata blogwalking coz tdi dapat balik cpt.

shida'R said...

sama2 bz la kite skg huhuh..xpe2 shida ade xde tetap terjah blog2 fav kalo shida free..rindu dah kat fiza ni ritu sms pagi2 bute hahaa..

ArulchelseA said...

a yang rindu ni..kih kih kih

HeNRieTTa JoSe said...

xpe...malam ke siang ke....rietta pown mlm bru free...siang keja....

pss.... creepy jugak picta tu...hehehe...

steffany daph said...

its ok.. lpas smua kerja siap, hati dh tenang, baru senang nak Bw kan. pasal visit2 blog nanti boleh diuruskan. (: suppot u here. hehe

Ann Ishak said...

biasalah...kekadang sebab kekangan masa membuatkan kita tak sempat nak buat apa yang di rancang, take ur time dan rehat secukupnya

ary_lee said...

Training??
Training apa tu Fiza??
Hope to hear from u soon..