DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Tuesday, April 24, 2012

Malam saje ye

Ada yang merindui Fiza ke hari ni?Maaflah tak dapat nak berblogwalking hari ni dan mungkin akan datang jarang berblogwalking.Sekarang Fiza tengah ade training and hands on training until August.So,siang memang takde masa untuk berblog.Kalau ada Fiza akan buat autopublish je la.Malam pulak kalau dah penat,tak mungkin nak hadap lappy ni ha.

Jejak balas jugak akan di lakukan malam juga..tapi slow slowlah.asalkan ada jejak..so nanti takdelah rindu rinduan kan..Fiza akan manage masa sebaik mungkin.Awal awal ni mungkin belum biasa lagi.Lama lama nanti okaylah kan.So untuk malam ni bagi Fiza rest dulu ye kengkawan..Mana yang tak sempat terjah tu..Esok ye...

Terharu masih ada yang sudi datang kat blog'sihatimerahjambu' ni sebab tu Fiza sebolehnya nak buat benda yang sama macam korang buat.Memberi dan menerima.Baru adil kan.Terima kasih banyak banyak..Eh macam menang award lah pulak..bermimpi sudah~

So sekarang ni  dan lepas ni waktu untuk blog malam sahaja ye.^__^

Notapink : Jangan pulak lari lepas ni ^__^

26 comments:

  1. it's ok dear... kadang2 jijah pon bz gak..mane yg mampu kita buat..janji kehidupan kita di utamakan dulu.. jijah pon lepas ni mgkin akan jarang juga berblogging..xbest betol kan..

    ReplyDelete
  2. xpe dear.. jgn memaksa diri..buat setakat tmampu..lya pon g2..ada hari x bpluang nk bw..krn ksibukan..keletihan..n urus family.. cuma harap ada y faham.. n ikhlas berkawan.. :-)

    ReplyDelete
  3. xpe dear..dahulukan yg mana perlu ok.. kami sbr menanti..hihi.

    ReplyDelete
  4. kak fizah bz ke tak bz mee tetap pengunjung setia .. hehe :)

    ReplyDelete
  5. SALAM TERJAH DARI SEGMEN MISSZ,SORRY KOMEN SINI,XJUMPA CARI. ERM...I DONE FOLLOW U,DONT FORGET FOLLOW ME TOO ^_^

    ReplyDelete
  6. its ok awk..faham jgk :)

    jaga diri yeaa..keep blogging

    ReplyDelete
  7. Saya pengomen tegar page ini :) Huhu <3 Walaupun entry saya kadang2 ja awk komen , tapi saya slalu komen entry awk , btw , nice entry :')

    ReplyDelete
  8. OK ZA..TAKPER,SLOW2..DH ADA KOMITMEN LAIN KENALAH UTAMAKAN YG LEBIH PENTING DULUKAN..

    ReplyDelete
  9. ok hazfee faham. hahaha. malam je :p buat la mana yang perlu dulu bila tak ada kerja baru balas jejak ok :)

    ReplyDelete
  10. xkiralh siang or malam fiza asalkn berblog...hoho...wtlah mana yg penting dulu

    ReplyDelete
  11. fizaaaa..lama tak singgah sini.. harini bari sempat nak usya2.. hehe, uruskan hal yg utama dulu baru blog ;)

    ReplyDelete
  12. tak pa,utamakan yang penting dulu.. Will miss u akak^^

    ReplyDelete
  13. mana ada lari..
    tetap singgah sini..

    takut plok tengok mata tu..

    ReplyDelete
  14. pelan2 kayuh fiza.ni pun mas dok tahan mata blogwalking coz tdi dapat balik cpt.

    ReplyDelete
  15. sama2 bz la kite skg huhuh..xpe2 shida ade xde tetap terjah blog2 fav kalo shida free..rindu dah kat fiza ni ritu sms pagi2 bute hahaa..

    ReplyDelete
  16. xpe...malam ke siang ke....rietta pown mlm bru free...siang keja....

    pss.... creepy jugak picta tu...hehehe...

    ReplyDelete
  17. its ok.. lpas smua kerja siap, hati dh tenang, baru senang nak Bw kan. pasal visit2 blog nanti boleh diuruskan. (: suppot u here. hehe

    ReplyDelete
  18. biasalah...kekadang sebab kekangan masa membuatkan kita tak sempat nak buat apa yang di rancang, take ur time dan rehat secukupnya

    ReplyDelete
  19. Training??
    Training apa tu Fiza??
    Hope to hear from u soon..

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!