Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

afzalsukasuki

Design :Cover header dan watermark Aween's Closet


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
Kembali ke entry design ye kawan kawan.Design ni dah kira settle minggu lepas tapi disebabkan kemalasan nak letak watermark,so terpaksa postpone beberapa hari sampai kerajinan muncul.So,dah sampai masa share artwork pulak.

Order dari previous customer jugak.Sebelum ni Aween pernah order vector potrait dan header.Sekarang pulak order cover header facebook and watermark untuk online bizz kat facebook.Tema pilihan adalah warna PINK dan putih ikut salah satu barangan kat bizz dia.

Nak design simple but unique katanya.So ni lah hasil kerja Fiza minggu lepas.Cover header facebook bertemakan polka dot.Untuk design header ni ada beberapa jenis font yang Fiza buat tapi Fiza tunjuk 2je la ye.



Watermark untuk bizz


Seperti biasa kepuasan dari customer tersangatlah dihargai.Mereka happy Fiza pun happy jugaklah.OK,pasni korang terjahlah Aween's Closet Bizz di facebook ye.Di bawah ni linknya.

Kalau siapa siapa yang shopaholic tu bolehlah cuci mata dulu then shopping sakanlah kan.

Notapink : Malam sikit ye Fiza jejak balas sebab petang tadi busy mengemas.Nak rehat bersantai dengan family jap.pastu baru blogwalking ye.

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
22 Comments
Share :

22 comments:

  1. suka sangat dengan polkadot yang 2nd tu, suka tengok font tu jugak

    ReplyDelete
  2. simple..tapi memang nampak menarik..:)

    ReplyDelete
  3. okey nak terjah walaupon tade duit. hehehehe

    ReplyDelete
  4. hasil kerja tangan fiza tak pernah mengecewakan..:P)

    ReplyDelete
  5. Watermark tu mmg cun lah ! Shag tak reti nak design lawo lawo :P

    ReplyDelete
  6. Sebagai owner Cover header tu, saya sangat berpuas hati! Fiza tak pernah mengecewakan! So korang bolehlah window shopping or shopping kat Bizz online saya yer. Harga from rm20-rm50 . Jom terjah!

    https://www.facebook.com/AweensCloset

    ReplyDelete
  7. cantiknye....:) jeles tgk wrne pink :)

    ReplyDelete
  8. nice!

    memang design simple tapi unik hasilnya :)

    Tahniah buat Cik Fiza atas hasil seni yang kreatif ^^

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER
All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [May 30, 2015] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.
[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Follow @azhafizah.mdnor