Cerita afzalsukasuki

Thursday, April 19, 2012

Design :Cover header dan watermark Aween's Closet

Kembali ke entry design ye kawan kawan.Design ni dah kira settle minggu lepas tapi disebabkan kemalasan nak letak watermark,so terpaksa postpone beberapa hari sampai kerajinan muncul.So,dah sampai masa share artwork pulak.

Order dari previous customer jugak.Sebelum ni Aween pernah order vector potrait dan header.Sekarang pulak order cover header facebook and watermark untuk online bizz kat facebook.Tema pilihan adalah warna PINK dan putih ikut salah satu barangan kat bizz dia.

Nak design simple but unique katanya.So ni lah hasil kerja Fiza minggu lepas.Cover header facebook bertemakan polka dot.Untuk design header ni ada beberapa jenis font yang Fiza buat tapi Fiza tunjuk 2je la ye.



Watermark untuk bizz


Seperti biasa kepuasan dari customer tersangatlah dihargai.Mereka happy Fiza pun happy jugaklah.OK,pasni korang terjahlah Aween's Closet Bizz di facebook ye.Di bawah ni linknya.

Kalau siapa siapa yang shopaholic tu bolehlah cuci mata dulu then shopping sakanlah kan.

Notapink : Malam sikit ye Fiza jejak balas sebab petang tadi busy mengemas.Nak rehat bersantai dengan family jap.pastu baru blogwalking ye.

22 comments:

  1. wah....cantiknyaaaaa! pink putih tu..

    ReplyDelete
  2. suka sangat dengan polkadot yang 2nd tu, suka tengok font tu jugak

    ReplyDelete
  3. simple..tapi memang nampak menarik..:)

    ReplyDelete
  4. simple design... nice... like! >_<

    ReplyDelete
  5. okey nak terjah walaupon tade duit. hehehehe

    ReplyDelete
  6. hasil kerja tangan fiza tak pernah mengecewakan..:P)

    ReplyDelete
  7. Watermark tu mmg cun lah ! Shag tak reti nak design lawo lawo :P

    ReplyDelete
  8. Sebagai owner Cover header tu, saya sangat berpuas hati! Fiza tak pernah mengecewakan! So korang bolehlah window shopping or shopping kat Bizz online saya yer. Harga from rm20-rm50 . Jom terjah!

    https://www.facebook.com/AweensCloset

    ReplyDelete
  9. cantiknye....:) jeles tgk wrne pink :)

    ReplyDelete
  10. nice!

    memang design simple tapi unik hasilnya :)

    Tahniah buat Cik Fiza atas hasil seni yang kreatif ^^

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!