DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Monday, March 5, 2012

vector potrait dan header blog massaari[dot]com

Kembali ke entry artwork Fiza.Harap korang tak jemu tapi boleh cuci  mata di sini moga moga dapat bagi ilham kat korang kan.Kali ni order vector potrait dan header letak vector potrait dari Kak mas.Mula mula Fiza siapkan vector potrait Kak mas dulu.

Dah settle vector potrait,baru letakkan pada header bertemakan warna purple merah request dari Kak Mas.Ni lah hasil final draft dan diterima.Lulus untuk kali ni.
Terima kasih Kak Mas kerana berpuas hati dan sangat senang berurusan dengan akak.Korang  nak kenal Kak mas ni,Boleh melawat ke>>Blog massaari[dot] com

Nak tempah vector dan header?Click[HERE]

16 comment (s):

keri ikhwan said...

cantiknya header... gabungan font dan warna yg superb ohsem

Megat Najmuddin said...

mcam mne nak header cantik tu? saya langsung takde header :(

Pupel Liyana said...

cantik sangat :)

Shazwina said...

satu lagi hasil yg superb. dtg melawat fizah utk hrini :)

Arra Ahmad said...

sangat cantik! :)

MaYa MustWany said...

wahh nama & warna sama.hihihi
cantik2

shida'R said...

cantik sgt fiza hehe :)
ish rasa nk tempah header juga nih ^_^

mohd041011 said...

Wah lawalah bukan senang nak buat yang kartun tu +_+

blog-tips-kurus said...

pandainyaaaaaaaaa dia lukis-lukis.. :-)

Cik Azizah said...

hish makin menyengat header n potret fiza ni...cantik giler!!

.........cP~ said...

Salam.

Wah. Bila lah nak sampai ke tahap ni..

nuyui a.k.a miss YUI said...

owh,kak mas ea..hihi..comel la syg.. cam t teringin nak order gak =)

.: iEyLa :. said...

cantiknye!!!
one day t nak tempah jgk..hihi

shera said...

lawa sgt! kak , saya nak tye . akak buat vector guna apa ?

mas saari said...

mekasih ye fiza!
akak memang berpuas hati dengan kerja fiza.. mmg terbaik!

.::: Princess MOMOY :::. said...

Salam dear
macam mana nak tempah header dari u
i try cari email u tapi x jumpa
email i yer

syalyx_00@yahoo.com