DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

Cerita afzalsukasuki

Monday, March 05, 2012

vector potrait dan header blog massaari[dot]com

Kembali ke entry artwork Fiza.Harap korang tak jemu tapi boleh cuci  mata di sini moga moga dapat bagi ilham kat korang kan.Kali ni order vector potrait dan header letak vector potrait dari Kak mas.Mula mula Fiza siapkan vector potrait Kak mas dulu.

Dah settle vector potrait,baru letakkan pada header bertemakan warna purple merah request dari Kak Mas.Ni lah hasil final draft dan diterima.Lulus untuk kali ni.
Terima kasih Kak Mas kerana berpuas hati dan sangat senang berurusan dengan akak.Korang  nak kenal Kak mas ni,Boleh melawat ke>>Blog massaari[dot] com

Nak tempah vector dan header?Click[HERE]

16 comments:

  1. cantiknya header... gabungan font dan warna yg superb ohsem

    ReplyDelete
  2. mcam mne nak header cantik tu? saya langsung takde header :(

    ReplyDelete
  3. satu lagi hasil yg superb. dtg melawat fizah utk hrini :)

    ReplyDelete
  4. wahh nama & warna sama.hihihi
    cantik2

    ReplyDelete
  5. cantik sgt fiza hehe :)
    ish rasa nk tempah header juga nih ^_^

    ReplyDelete
  6. Wah lawalah bukan senang nak buat yang kartun tu +_+

    ReplyDelete
  7. pandainyaaaaaaaaa dia lukis-lukis.. :-)

    ReplyDelete
  8. hish makin menyengat header n potret fiza ni...cantik giler!!

    ReplyDelete
  9. Salam.

    Wah. Bila lah nak sampai ke tahap ni..

    ReplyDelete
  10. owh,kak mas ea..hihi..comel la syg.. cam t teringin nak order gak =)

    ReplyDelete
  11. cantiknye!!!
    one day t nak tempah jgk..hihi

    ReplyDelete
  12. lawa sgt! kak , saya nak tye . akak buat vector guna apa ?

    ReplyDelete
  13. mekasih ye fiza!
    akak memang berpuas hati dengan kerja fiza.. mmg terbaik!

    ReplyDelete
  14. Salam dear
    macam mana nak tempah header dari u
    i try cari email u tapi x jumpa
    email i yer

    syalyx_00@yahoo.com

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!