DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

Cerita afzalsukasuki

Tuesday, March 27, 2012

Generasiku

Tiba tiba rindu zaman sekolah bersama kawan kawan.Tak perlu nak fikir lain kecuali study dan study.Tapi sekarang zaman dah berubah,budak budak sekarang lebih suka fikirkan cinta dari study..setuju?ada yang bantah?Yang membantah of course lah budak budak sekolah kan.

Eh eh  tak semua macam tu kan.Lagipun ramai Fiza tengok generasi sekarang ni pandai pandai semuanya.Tengok je la result SPM hari tu.Ramai dapat straight A's tu.Kagum betul.

Rindu gile zaman sekolah bila tengok video ni...
 

Notapink : Rasa macam nak sambung master je..Ok tak?^__^

19 comments:

  1. aslmkum....hehehee samalah entri kita...meh singgah :)

    ReplyDelete
  2. hehe.. btul2.. ingat zaman skolah rendah dulu pakai bj gaun camtu hehe..

    ReplyDelete
  3. bila dah belajar, nak sgt keje..dah keje,nk balik bljr..huhu.

    ReplyDelete
  4. tua dah kita ni rupa nya kan kan

    ReplyDelete
  5. zaman sklh zaman yg tak perlu nk pikirkan apa2. cuma ingt belajar je. ;D

    rindu sgt!!

    ReplyDelete
  6. kita baru form 4 . klu boleh kite x nk keje or apa2 . rse mcm nk dok kat skolah jer . blaja ! tak suka lah dengan alam dewasa ni . heheh !

    ReplyDelete
  7. semua tu sy dh rasa..seronok sgt..kenangan terindan.budak2 skang sibuk dgn gadget...xde nk main benda tu

    ReplyDelete
  8. cik tikah dh tgok video tuh akt fb. hmpir2 menangis kot sebab rindu zaman sekolah :)

    ReplyDelete
  9. akak pun teringin gak nak sambung study tapi banyak betul kekangannya!

    ReplyDelete
  10. mengapa aku tidak boleh mengshoutbox disini..

    ReplyDelete
  11. rindu nye zaman skolah...

    fizah, jum join ni..alin tag fizah :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/anda-ditag.html

    ReplyDelete
  12. rindu gak zaman sekolah.. rindu ngan kengkawan... ^_^

    ReplyDelete
  13. zaman skolah sy x brapa best laa, huh...

    ReplyDelete
  14. ehehehehe emnag tengok video nie terus inbau balik kenanangan dulu dulu time kecik kecik .

    ReplyDelete
  15. hehe..kalo ingt2 balik mmg rsa rindu...huhu...

    ReplyDelete
  16. ahhhhhhhhh fiza mengingatkan kembali zaman sekolah jijah..seronoknya bercinta monyet dulu...andai dapat ku undurkan putaran dunia :(

    ReplyDelete
  17. bestnye sambung master. aku pun menginginkannye... weheee

    ReplyDelete
  18. hehehehe...
    tu la jaman sekolah ek..
    suka nunjuk barang2 yang kita ada..
    luggage beg tu... hahahahaha...
    permainan pun jaman dedolu punya..
    ceper,batu seremban, lailalitamploi, main pemadam pun ada..hahaha..
    Nostalgia tul...

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!