DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Tuesday, March 27, 2012

Generasiku

Tiba tiba rindu zaman sekolah bersama kawan kawan.Tak perlu nak fikir lain kecuali study dan study.Tapi sekarang zaman dah berubah,budak budak sekarang lebih suka fikirkan cinta dari study..setuju?ada yang bantah?Yang membantah of course lah budak budak sekolah kan.

Eh eh  tak semua macam tu kan.Lagipun ramai Fiza tengok generasi sekarang ni pandai pandai semuanya.Tengok je la result SPM hari tu.Ramai dapat straight A's tu.Kagum betul.

Rindu gile zaman sekolah bila tengok video ni...
 

Notapink : Rasa macam nak sambung master je..Ok tak?^__^

19 comment (s):

LINDAHERY said...

aslmkum....hehehee samalah entri kita...meh singgah :)

Alycia said...

hehe.. btul2.. ingat zaman skolah rendah dulu pakai bj gaun camtu hehe..

nuyui a.k.a miss YUI said...

bila dah belajar, nak sgt keje..dah keje,nk balik bljr..huhu.

Phat said...

tua dah kita ni rupa nya kan kan

[WANI_mn] said...

zaman sklh zaman yg tak perlu nk pikirkan apa2. cuma ingt belajar je. ;D

rindu sgt!!

Anum said...

argggg
rindu zaman sekolah

shera said...

kita baru form 4 . klu boleh kite x nk keje or apa2 . rse mcm nk dok kat skolah jer . blaja ! tak suka lah dengan alam dewasa ni . heheh !

merahitujambu said...

semua tu sy dh rasa..seronok sgt..kenangan terindan.budak2 skang sibuk dgn gadget...xde nk main benda tu

Cik tikah said...

cik tikah dh tgok video tuh akt fb. hmpir2 menangis kot sebab rindu zaman sekolah :)

mas saari said...

akak pun teringin gak nak sambung study tapi banyak betul kekangannya!

ArulchelseA said...

mengapa aku tidak boleh mengshoutbox disini..

AlyNn NyzAa said...

rindu nye zaman skolah...

fizah, jum join ni..alin tag fizah :)

http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/anda-ditag.html

CCICute Design said...

rindu gak zaman sekolah.. rindu ngan kengkawan... ^_^

caliph shuriken said...

zaman skolah sy x brapa best laa, huh...

❖ Syaa ❖ said...

ehehehehe emnag tengok video nie terus inbau balik kenanangan dulu dulu time kecik kecik .

shida'R said...

hehe..kalo ingt2 balik mmg rsa rindu...huhu...

CikPuan Azizah said...

ahhhhhhhhh fiza mengingatkan kembali zaman sekolah jijah..seronoknya bercinta monyet dulu...andai dapat ku undurkan putaran dunia :(

Rapunzel Cikilolo said...

bestnye sambung master. aku pun menginginkannye... weheee

Linda Wahed said...

hehehehe...
tu la jaman sekolah ek..
suka nunjuk barang2 yang kita ada..
luggage beg tu... hahahahaha...
permainan pun jaman dedolu punya..
ceper,batu seremban, lailalitamploi, main pemadam pun ada..hahaha..
Nostalgia tul...