DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

Cerita afzalsukasuki

Tuesday, March 27, 2012

Freebies: Assalamualaikum Version 2

Lamanya tak bagi freebies kan.So hari ni Fiza ade mood sikit nak buat freebies.Kalau previous freebies Assalamualaikum version 1 Fiza buat warna hitam je kan.Ok,kali ni Fiza bagi yang berwarna lak.Pilihlah mana suka ye.









Cara nak letak Assalamualaikum dalam post entry,korang boleh refer pada link  tutorial bawah ni.

22 comments:

  1. simple n comel~ nak satu fizah..warna pink opkos ^^

    ReplyDelete
  2. wah...simple but nice..nnt leh la cik comey cilok letka dlm blog cik comey...suka jugak baca tutorial fizah... =)

    ReplyDelete
  3. uihhh kiut ^_^ mcm fiza juga hehee..

    ReplyDelete
  4. rajinnya bagi freebies, titew pemalas .

    ReplyDelete
  5. Salam...fiza...kuit2 freebies di blog fiza..saya ambil 1 ye...TQ

    ReplyDelete
  6. cantik!! pasni boleh tukar yg versi fiza pulak..ngeee~~ yg pnting pink tu! lalala :p

    ReplyDelete
  7. fizah saya amek satu ye!!! thanks awak. moga bertambah rezeki sayang saya ni~

    ReplyDelete
  8. comel2 semuanya! cilok satu boleh??

    ReplyDelete
  9. pink dan purple tu mesti hot item..hehehe :D

    ReplyDelete
  10. CANTIKNYA..NNT KAK BUI CULIK SATU YER..TERIMA KASIH FIZA

    ReplyDelete
  11. Semua cantik...
    Boleh kita sugges something tak??
    Apa kata wat freebies Bismillahhirahmannirahim..
    Lagi chantik kalo kalimah tu dalam bahasa jawi..
    Assalamualiaikum pun dalam jawi mesti wow..
    ^_^ JAngan marah ye fiza sekadar bagi cadangan...

    Nak ajak fiza join contest yang kita wat..

    http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/03/contest-buat-header-tuk-blog-linda.html

    ReplyDelete
  12. tqvm fiza..kamu sgt kreatif n baik hati...sy dah culik yg warna pink tu sbb xtahan cute sgt :)

    ReplyDelete
  13. cantik..nk tny mcmne nk buat cm saudari ek, awk tulis entry, and huruf mula-mula sekali tu besar?

    ReplyDelete
  14. terima kasih ye sdri, tutorial yang menarik. sy pun dah ambik words salam dr tutorial awak nih, semoga terus suksess dlm dunia blogging..:)-

    ReplyDelete
  15. thanksss .. cantikk :) .. minta satu ye ,,

    ReplyDelete
  16. assalamualaikum,sy ambik 1 ye..tq

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!