DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Tuesday, March 27, 2012

Freebies: Assalamualaikum Version 2

Lamanya tak bagi freebies kan.So hari ni Fiza ade mood sikit nak buat freebies.Kalau previous freebies Assalamualaikum version 1 Fiza buat warna hitam je kan.Ok,kali ni Fiza bagi yang berwarna lak.Pilihlah mana suka ye.









Cara nak letak Assalamualaikum dalam post entry,korang boleh refer pada link  tutorial bawah ni.

21 comment (s):

AlyNn NyzAa said...

simple n comel~ nak satu fizah..warna pink opkos ^^

cik comey said...

wah...simple but nice..nnt leh la cik comey cilok letka dlm blog cik comey...suka jugak baca tutorial fizah... =)

Cik tikah said...

rajinnya fiza :)

shida'R said...

uihhh kiut ^_^ mcm fiza juga hehee..

Mish Apple said...

rajinnya bagi freebies, titew pemalas .

Naza said...

Salam...fiza...kuit2 freebies di blog fiza..saya ambil 1 ye...TQ

nurdani said...

comel2 freebies

CikPuan Azizah said...

cantik!! pasni boleh tukar yg versi fiza pulak..ngeee~~ yg pnting pink tu! lalala :p

Innanie | Ariffin said...

fizah saya amek satu ye!!! thanks awak. moga bertambah rezeki sayang saya ni~

mas saari said...

comel2 semuanya! cilok satu boleh??

MaYa MustWany said...

grrrr geramnya tgk chomel2 nih

ecadwinkyasha said...

pink dan purple tu mesti hot item..hehehe :D

Bui Junaidi said...

CANTIKNYA..NNT KAK BUI CULIK SATU YER..TERIMA KASIH FIZA

Linda Wahed said...

Semua cantik...
Boleh kita sugges something tak??
Apa kata wat freebies Bismillahhirahmannirahim..
Lagi chantik kalo kalimah tu dalam bahasa jawi..
Assalamualiaikum pun dalam jawi mesti wow..
^_^ JAngan marah ye fiza sekadar bagi cadangan...

Nak ajak fiza join contest yang kita wat..

http://lindaannur2008.blogspot.com/2012/03/contest-buat-header-tuk-blog-linda.html

Shahida said...

tqvm fiza..kamu sgt kreatif n baik hati...sy dah culik yg warna pink tu sbb xtahan cute sgt :)

ain vanilla said...

take 1 .. thx

BlueiceButterfly said...

~thanks k..:)

ismi nurash said...

cantik..nk tny mcmne nk buat cm saudari ek, awk tulis entry, and huruf mula-mula sekali tu besar?

Nur Imans said...

terima kasih ye sdri, tutorial yang menarik. sy pun dah ambik words salam dr tutorial awak nih, semoga terus suksess dlm dunia blogging..:)-

dijah said...

thanksss .. cantikk :) .. minta satu ye ,,

cahaya nur said...

assalamualaikum,sy ambik 1 ye..tq