DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Tuesday, February 7, 2012

Terima Kasih kawanku

Senyum tak perlu kata apa apa untuk hari ni.Mulut tak lekang dek senyuman setiap masa.Hari penuh kasih sayang dengan ucapan dan doa yang sangat bermakna.Terharu rasa nak nangis.Walau sekadar ucapan,hati berbunga bunga.Ohh apakah yang sedang berlaku?

7February 2012
orang bercuti Thaipusam atau celebrate my day??Terperasaan seketika.hehehe..Tiada apa dapat dibalas oleh Fiza..Hanya ucapan Terima kasih kawan buat kawan kawanku..

Thanks untuk entry yang sweet ni [HERE]dan Thanks fullfilled my wish last year.Akhirnya tercapai jugak impian Fiza dapat lagu dari Fy on my day.Suara Fy memang best!

Meya
Thanks sesangat untuk entry ni[HERE].Siap ada flash card lagi tu dengan hadiah.^___^

Terima kasih untuk kek yang besar ni ye.Share dengan Nur dani sebab bday kiteorang selang sehari je..Esok kita sambut Bday nurdani pulak ye..kalau dapat betul betul kek ni confirm tak abes makan..bertingkat lagi tu

Doumo Arigatou! Atashi wa pinku no kado ga suki desu.
Terima kasih untuk geng WLA[WeLoveArts],GBS[Geng Blogger Sengal],Blogger dan Facebooker yang sudi memberikan ucapan birthday untuk Fiza.Terima kasih atas doa kalian..Semoga tercapai hendaknya.Aminnnnn

Notapink : Dah macam retis pulak hari ni..^______^. Dapatlah jugak sembang dengan beberapa orang blogger hari ni sebab FREE call kan.Terima kasih MAXIS.

*retis=artis

23 comment (s):

Fathiah Hamim said...

happy birthdayyy!
fiza, esok pg curve jugak ke? serious?

Gadis mutiara_Solehah said...

wah hepy besday akak,semoga pnjg umor and murah rezeki^^

Sam Banjamin said...

ewah ewah.. besday girl kite.... berseri sambut besday ngn thaipusam... all the best in your life ye.... daaa

MaYa MustWany said...

dah agak dah msti ada 'ole' utk fizah pnya birthday smlm.bestkan..org famous amoss..hihihi

keri ikhwan said...

sorila xde bg ape... wish jela haha...
*besday sendiri pun wat derk je

KizMySeLf said...

uik..birhdays ke..adeh cam ner tak tahu..haha..apa apa pun hepi birthday to fiza..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Happy Belated Birthday dalim ;) All best wishes.

shida'R said...

shida lak xagkat fone ptg tadi ishhh rugi huhuhu..

shida'R said...

happy befday fiza :)

hudahassan said...

Alamak !! Terlepas pulak . Hepy belated bfday fzah :)

Citra NaniZam said...

Happy belated birthday dear..
wish u all the best

Ckin Kembaq said...

happy birthday naa..insyaAllah semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya.. ^_^

diana said...

selamat hari jadi..
terlewat akak ni..heheh..

nuyui a.k.a miss YUI said...

hppy brthday syg....

Mohd Norafzal said...

samat hari lahir fiza,afzal tak reti nak buat doodle mcm fiza buatkan utk afzal tapi harap ingatan tulus ikhlas ni memadai untuk fiza ye :)

#ucapan khas tok ketua GBS :)

.: iEyLa :. said...

Happy Birthday sis!!!
moga dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi dengan seribu kebahagiaan.. :)

OdahOne OdahOneBizz said...

little bird show me early in the morning that yesterday is ur besday...hepi belated besday cik fiza...hope sht pjg umr & dlimpahruahkan rezki yg halal...

fieha said...

sanah helwah :)

Bui Junaidi said...

SEMOGA SEGALA IMPIAN TERMAKBUL..AMIN

Fyfy Liew said...

hikhik. best la fiza ^^

Miss Purple Ungu said...

happy belated bday buat cik fiza :)

biQa Hatmin said...

warna warni besday dia.. ala tomey2

Cik Azizah said...

happy birthday syg~~ May Allah Bless u!! Hope ur wish come true!!



so sory! tak sempat nak tulis entry utk fiza..on9 kejap2 jer..sory fiza.. :(