DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

Cerita afzalsukasuki

Tuesday, February 07, 2012

Terima Kasih kawanku

Senyum tak perlu kata apa apa untuk hari ni.Mulut tak lekang dek senyuman setiap masa.Hari penuh kasih sayang dengan ucapan dan doa yang sangat bermakna.Terharu rasa nak nangis.Walau sekadar ucapan,hati berbunga bunga.Ohh apakah yang sedang berlaku?

7February 2012
orang bercuti Thaipusam atau celebrate my day??Terperasaan seketika.hehehe..Tiada apa dapat dibalas oleh Fiza..Hanya ucapan Terima kasih kawan buat kawan kawanku..

Thanks untuk entry yang sweet ni [HERE]dan Thanks fullfilled my wish last year.Akhirnya tercapai jugak impian Fiza dapat lagu dari Fy on my day.Suara Fy memang best!

Meya
Thanks sesangat untuk entry ni[HERE].Siap ada flash card lagi tu dengan hadiah.^___^

Terima kasih untuk kek yang besar ni ye.Share dengan Nur dani sebab bday kiteorang selang sehari je..Esok kita sambut Bday nurdani pulak ye..kalau dapat betul betul kek ni confirm tak abes makan..bertingkat lagi tu

Doumo Arigatou! Atashi wa pinku no kado ga suki desu.
Terima kasih untuk geng WLA[WeLoveArts],GBS[Geng Blogger Sengal],Blogger dan Facebooker yang sudi memberikan ucapan birthday untuk Fiza.Terima kasih atas doa kalian..Semoga tercapai hendaknya.Aminnnnn

Notapink : Dah macam retis pulak hari ni..^______^. Dapatlah jugak sembang dengan beberapa orang blogger hari ni sebab FREE call kan.Terima kasih MAXIS.

*retis=artis

23 comments:

  1. happy birthdayyy!
    fiza, esok pg curve jugak ke? serious?

    ReplyDelete
  2. wah hepy besday akak,semoga pnjg umor and murah rezeki^^

    ReplyDelete
  3. ewah ewah.. besday girl kite.... berseri sambut besday ngn thaipusam... all the best in your life ye.... daaa

    ReplyDelete
  4. dah agak dah msti ada 'ole' utk fizah pnya birthday smlm.bestkan..org famous amoss..hihihi

    ReplyDelete
  5. sorila xde bg ape... wish jela haha...
    *besday sendiri pun wat derk je

    ReplyDelete
  6. uik..birhdays ke..adeh cam ner tak tahu..haha..apa apa pun hepi birthday to fiza..

    ReplyDelete
  7. Happy Belated Birthday dalim ;) All best wishes.

    ReplyDelete
  8. shida lak xagkat fone ptg tadi ishhh rugi huhuhu..

    ReplyDelete
  9. Alamak !! Terlepas pulak . Hepy belated bfday fzah :)

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday dear..
    wish u all the best

    ReplyDelete
  11. happy birthday naa..insyaAllah semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki hendaknya.. ^_^

    ReplyDelete
  12. selamat hari jadi..
    terlewat akak ni..heheh..

    ReplyDelete
  13. samat hari lahir fiza,afzal tak reti nak buat doodle mcm fiza buatkan utk afzal tapi harap ingatan tulus ikhlas ni memadai untuk fiza ye :)

    #ucapan khas tok ketua GBS :)

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday sis!!!
    moga dimurahkan rezeki dan sentiasa dilimpahi dengan seribu kebahagiaan.. :)

    ReplyDelete
  15. little bird show me early in the morning that yesterday is ur besday...hepi belated besday cik fiza...hope sht pjg umr & dlimpahruahkan rezki yg halal...

    ReplyDelete
  16. SEMOGA SEGALA IMPIAN TERMAKBUL..AMIN

    ReplyDelete
  17. warna warni besday dia.. ala tomey2

    ReplyDelete
  18. happy birthday syg~~ May Allah Bless u!! Hope ur wish come true!!



    so sory! tak sempat nak tulis entry utk fiza..on9 kejap2 jer..sory fiza.. :(

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!