DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Saturday, February 25, 2012

Pernikahan Anna Raffali dan Ahmad Aznaim.Tahniah!


Setelah berlansung nya pernikahan Yusri dan Lisa Surihani,menyusul pulak pernikahan Anna Raffali dan Ahmad Aznaim di Taman Melawati,Gombak.Dengan sekali lafaz juga Anna raffali saha menjadi isteri Ahmad Aznaim.Alhamdulillah.Majlis pernikahannya sekitar pagi telah selamat berjalan dengan lancar.

Majlis serba ringkas adalah pilihan Anna Raffali sendiri.Sangat manis bila dia pun dah mula bertudung.Selamat menempuh alam perkahwinan dan menjadi isteri solehah.

Sangat cantik!

Debaran itu pasti ada.

Fiza memang suka tengok gambar orang kahwin ni.Blog ni akan jadi blog hiburan bila ada artis kahwin je.Bukan gossip ye.Berita yang baik baik je nak share.^__^.Kot lepas ni leh jadi sumber inspirasi untuk perkahwinan akan datang.sape tahu kan..^__^

InsyaAllah kalau takde aral melintang,esok akan ke majlis CikPuan Jijah kat PD.Tak sabar nak jumpa geng blogger .^__^

credit photos to: Rotikaya.com

Notapink : Kalau dah jodoh tak kemana.Itu kan urusan Allah S.W.T.So,tak perlu asyik dok tanya,bila ko nak kahwin??

15 comment (s):

biQa Hatmin said...

cantik ana rafALI>>>HEHE *baru nak tnya fiza bila, tp dah ada nota kaki plak.hahahaha

-✿Ayu✿- said...

Alhamdulillah... suke sgt tgk ana bertudung cm tu...<3

[ wanni ] said...

wah, cantiknya ana rafali :D

Yeay! lepas ni update lagi la gambar artis yang kahwin ye (^__^)

QasehnyaRania said...

tahniah ..buat anna ...manis bila bertudung ;)

CiK FizA said...

Wahhh~ cantiknya ana rafali. ^___________^

*Nak tnya jugak, Fiza bila lagi nak kawen? Hikhik :DD

CiK FizA said...

Wahhh~ cantiknya ana rafali. ^___________^

*Nak tnya jugak, Fiza bila lagi nak kawen? Hikhik :DD

~Filzati Zulkepli~ said...

cantik baju ana. manis gitu. kena pulak dgn dia yg dah bertudung. so sweet :) semoga bahagia hingga ke syurga

shark said...

lain btul nampk ana ni bilea bertudung..
lpas kawin makin berseri ler nie..

Puan Besar Shag Yahaya said...

Sweet lah baju Ana Rafali. HIHI ;)

Bui Junaidi said...

ALHAMDULILLAH..MMG SWEET BILA DH PAKAI TUDUNG..MCM FIZA JUGAK..HEHE

Yana Houry said...

cantiknye..natural beauty la!!

CCICute Design said...

da kawen da... ^_^ dlm diam2 jer kan..

shida'R said...

wahhh xsgka la plak...ana rafali...ni dah kahwin..

ZiErWa zAiNaL said...

cntiknye ana..suke tgk.. =)

ZiErWa zAiNaL said...

cntiknye ana..suke tgk.. =)