Theme Layout

Boxed or Wide or Framed

[Wide]

Theme Translation

Display Featured Slider

No

Featured Slider Styles

Display Grid Slider

No

Grid Slider Styles

Display Trending Posts

Yes

Display Author Bio

Display Instagram Footer

leaderboard-07

afzalsukasuki

Pernikahan Anna Raffali dan Ahmad Aznaim.Tahniah!


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Setelah berlansung nya pernikahan Yusri dan Lisa Surihani,menyusul pulak pernikahan Anna Raffali dan Ahmad Aznaim di Taman Melawati,Gombak.Dengan sekali lafaz juga Anna raffali saha menjadi isteri Ahmad Aznaim.Alhamdulillah.Majlis pernikahannya sekitar pagi telah selamat berjalan dengan lancar.

Majlis serba ringkas adalah pilihan Anna Raffali sendiri.Sangat manis bila dia pun dah mula bertudung.Selamat menempuh alam perkahwinan dan menjadi isteri solehah.

Sangat cantik!

Debaran itu pasti ada.

Fiza memang suka tengok gambar orang kahwin ni.Blog ni akan jadi blog hiburan bila ada artis kahwin je.Bukan gossip ye.Berita yang baik baik je nak share.^__^.Kot lepas ni leh jadi sumber inspirasi untuk perkahwinan akan datang.sape tahu kan..^__^

InsyaAllah kalau takde aral melintang,esok akan ke majlis CikPuan Jijah kat PD.Tak sabar nak jumpa geng blogger .^__^

credit photos to: Rotikaya.com

Notapink : Kalau dah jodoh tak kemana.Itu kan urusan Allah S.W.T.So,tak perlu asyik dok tanya,bila ko nak kahwin??

With ❤,
Azhafizah MN

Azhafizah Md Nor
16 Comments
Share :

16 comments:

  1. cantik ana rafALI>>>HEHE *baru nak tnya fiza bila, tp dah ada nota kaki plak.hahahaha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... suke sgt tgk ana bertudung cm tu...<3

    ReplyDelete
  3. wah, cantiknya ana rafali :D

    Yeay! lepas ni update lagi la gambar artis yang kahwin ye (^__^)

    ReplyDelete
  4. tahniah ..buat anna ...manis bila bertudung ;)

    ReplyDelete
  5. Wahhh~ cantiknya ana rafali. ^___________^

    *Nak tnya jugak, Fiza bila lagi nak kawen? Hikhik :DD

    ReplyDelete
  6. Wahhh~ cantiknya ana rafali. ^___________^

    *Nak tnya jugak, Fiza bila lagi nak kawen? Hikhik :DD

    ReplyDelete
  7. cantik baju ana. manis gitu. kena pulak dgn dia yg dah bertudung. so sweet :) semoga bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  8. lain btul nampk ana ni bilea bertudung..
    lpas kawin makin berseri ler nie..

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH..MMG SWEET BILA DH PAKAI TUDUNG..MCM FIZA JUGAK..HEHE

    ReplyDelete
  10. wahhh xsgka la plak...ana rafali...ni dah kahwin..

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!

DISCLAIMER
All content provided on this azhafizah.com blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site.

The owner of azhafizah.com will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

Blog Comments Policy

The owner of this blog reserves the right to edit or delete any comments submitted to this blog without notice due to :
1. Comments deemed to be spam or questionable spam
2. Comments including profanity
3. Comments containing language or concepts that could be deemed offensive
4. Comments that attack a person individually

This privacy policy statements is made on [May 30, 2015] and may have a change on the futures with or without notice. You should read this privacy policy on this page on the futures when updated.
[name=Azhafizah Md Nor] [img=https://scontent-kul1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-1/p160x160/14448782_10210636189243803_7128433474369868727_n.jpg?oh=4425e5a9103abc1ff3665fd0f83feec3&oe=58F1F071] [description=Married.Blogger.Graphic Designer.Johorian.B.Eng (Hons) Electrical & Electronics Engineering.UiTM.Untuk tempahan DESIGN, PENGIKLANAN, COLLABORATION, SPONSORSHIP, GUEST POST dan PRODUK REVIEW boleh emailkan ke :azhafizahmdnor@gmail.com] (facebook=https://www.facebook.com/AzhafizahMdNor) (twitter=https://twitter.com/Azhafizah) (instagram=https://www.instagram.com/azhafizah.mdnor/)

Follow @azhafizah.mdnor