Denaihati.com


Cerita afzalsukasuki

Saturday, February 25, 2012

Pernikahan Anna Raffali dan Ahmad Aznaim.Tahniah!


Setelah berlansung nya pernikahan Yusri dan Lisa Surihani,menyusul pulak pernikahan Anna Raffali dan Ahmad Aznaim di Taman Melawati,Gombak.Dengan sekali lafaz juga Anna raffali saha menjadi isteri Ahmad Aznaim.Alhamdulillah.Majlis pernikahannya sekitar pagi telah selamat berjalan dengan lancar.

Majlis serba ringkas adalah pilihan Anna Raffali sendiri.Sangat manis bila dia pun dah mula bertudung.Selamat menempuh alam perkahwinan dan menjadi isteri solehah.

Sangat cantik!

Debaran itu pasti ada.

Fiza memang suka tengok gambar orang kahwin ni.Blog ni akan jadi blog hiburan bila ada artis kahwin je.Bukan gossip ye.Berita yang baik baik je nak share.^__^.Kot lepas ni leh jadi sumber inspirasi untuk perkahwinan akan datang.sape tahu kan..^__^

InsyaAllah kalau takde aral melintang,esok akan ke majlis CikPuan Jijah kat PD.Tak sabar nak jumpa geng blogger .^__^

credit photos to: Rotikaya.com

Notapink : Kalau dah jodoh tak kemana.Itu kan urusan Allah S.W.T.So,tak perlu asyik dok tanya,bila ko nak kahwin??

16 comments:

  1. cantik ana rafALI>>>HEHE *baru nak tnya fiza bila, tp dah ada nota kaki plak.hahahaha

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... suke sgt tgk ana bertudung cm tu...<3

    ReplyDelete
  3. wah, cantiknya ana rafali :D

    Yeay! lepas ni update lagi la gambar artis yang kahwin ye (^__^)

    ReplyDelete
  4. tahniah ..buat anna ...manis bila bertudung ;)

    ReplyDelete
  5. Wahhh~ cantiknya ana rafali. ^___________^

    *Nak tnya jugak, Fiza bila lagi nak kawen? Hikhik :DD

    ReplyDelete
  6. Wahhh~ cantiknya ana rafali. ^___________^

    *Nak tnya jugak, Fiza bila lagi nak kawen? Hikhik :DD

    ReplyDelete
  7. cantik baju ana. manis gitu. kena pulak dgn dia yg dah bertudung. so sweet :) semoga bahagia hingga ke syurga

    ReplyDelete
  8. lain btul nampk ana ni bilea bertudung..
    lpas kawin makin berseri ler nie..

    ReplyDelete
  9. ALHAMDULILLAH..MMG SWEET BILA DH PAKAI TUDUNG..MCM FIZA JUGAK..HEHE

    ReplyDelete
  10. da kawen da... ^_^ dlm diam2 jer kan..

    ReplyDelete
  11. wahhh xsgka la plak...ana rafali...ni dah kahwin..

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!