Denaihati.com


Cerita afzalsukasuki

Sunday, February 12, 2012

Doodle comel untuk Umi Kasum pemenang Segmen Adore Your Arts Part III

Comel je doodle kat atas ni kan.Siap ada nama kat handphone lagi tu.Casing PINK memang sweet sangat! Ini hasil doodle dari Athirah a.k.a MerahItuJambu.Pernah dengar kan?Semua hasil doodle dia comel comel je kan.Tahniah sekali lagi buat Umi Kasum sebab menang kali ke dua untuk segmen ni.Terima kasih buat athirah sebab berjaya menjayakan segmen ni juga.

Beberapa jam lagi akan tamat segmen adore you arts final part.Sempat lagi nak join sebab hanya perlu komen pada entry ni.[HERE]
Kenali doodler MerahItuJambu.[HERE]
Kenali Pemenang Doodle comel ni.[HERE]

Notapink : hatiku bertambah PINK bila tengok doodle ni.^__^

16 comments:

  1. cik fiza suka sgt pink eh..sama la..hehehe..tp x fanatik sgt cm cik fiza kot..kot je la kot..XD..most welcome dear

    ReplyDelete
  2. comel, cun dan sedikit jeles. ya, saya geram bila saya tak reti nak buat doodle yang begitu cun~

    ReplyDelete
  3. alahaii . tk bleyy nak KLIK HERE..lahh :(

    ReplyDelete
  4. comel nye, cm ner erh nk buat tuhhh


    feel free to visit speechless009.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. ah comey!!! bertmbah jeles dgn header baru fiza! jeleeeeeeeeesss!!

    ReplyDelete
  6. chumelchumelchumel :)

    tang spec uw . i loike :)

    ReplyDelete
  7. COMELNYA..*__*

    WAH,DH BERUBAH WAJAH HEADER FIZA..SOPAN GITU

    ReplyDelete
  8. kiut! ske3x! thanks sis athirah n azhafizah! betul kan ejaan tu ;) hikhik...thanks kpd yg wish di atas..love u all

    ReplyDelete
  9. mohon copy gambar. salam ukhwah.

    ReplyDelete

My blog is around for the long haul because I 'm really appreciate our relationships with one another above just about everything else. A blog entry isn’t just a block of text, but a slice of humanity and an opportunity to begin a real conversation.Please leave your comments ladies and gentleman.Thank you so much!