DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

afzalsukasuki

Sunday, February 12, 2012

Doodle comel untuk Umi Kasum pemenang Segmen Adore Your Arts Part III

Comel je doodle kat atas ni kan.Siap ada nama kat handphone lagi tu.Casing PINK memang sweet sangat! Ini hasil doodle dari Athirah a.k.a MerahItuJambu.Pernah dengar kan?Semua hasil doodle dia comel comel je kan.Tahniah sekali lagi buat Umi Kasum sebab menang kali ke dua untuk segmen ni.Terima kasih buat athirah sebab berjaya menjayakan segmen ni juga.

Beberapa jam lagi akan tamat segmen adore you arts final part.Sempat lagi nak join sebab hanya perlu komen pada entry ni.[HERE]
Kenali doodler MerahItuJambu.[HERE]
Kenali Pemenang Doodle comel ni.[HERE]

Notapink : hatiku bertambah PINK bila tengok doodle ni.^__^

15 comment (s):

merahitujambu said...

cik fiza suka sgt pink eh..sama la..hehehe..tp x fanatik sgt cm cik fiza kot..kot je la kot..XD..most welcome dear

-Incek Fik- said...

comel, cun dan sedikit jeles. ya, saya geram bila saya tak reti nak buat doodle yang begitu cun~

nur amalina athman said...

tahniah buat umi kasum..:)

miss faten said...

Cute doodle ni. I LIKE :DD

Lyssa Faizureen said...

alahaii . tk bleyy nak KLIK HERE..lahh :(

Hizami Rahim said...

comel gile. hehe.

Mishter Izwän said...

comel nye, cm ner erh nk buat tuhhh


feel free to visit speechless009.blogspot.com

Cik Azizah said...

ah comey!!! bertmbah jeles dgn header baru fiza! jeleeeeeeeeesss!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

sgt2lah cute..suka2..

hudahassan ^^ said...

chumelchumelchumel :)

tang spec uw . i loike :)

Bui Junaidi said...

COMELNYA..*__*

WAH,DH BERUBAH WAJAH HEADER FIZA..SOPAN GITU

fiQ'Ra said...

comelnya fiza ;)

Yumida said...

kiut! ske3x! thanks sis athirah n azhafizah! betul kan ejaan tu ;) hikhik...thanks kpd yg wish di atas..love u all

Cik Cahaya Kasih Ilahi said...

as salam. sweet! smart! share. : )

Hamba Allah said...

mohon copy gambar. salam ukhwah.