6
MAKE OVER BLOG NOORA
MAKE OVER BLOG NOORA

S eperti yang dijanjikan pada entry yang lepas..I nak bagitau blog sape yang I make over tu.Yang I d...

Read More

12
TEMPAHAN KINI DIBUKA[HEADER,WATERMARK,BANNER]
TEMPAHAN KINI DIBUKA[HEADER,WATERMARK,BANNER]

M ari dekat mari rapat!Ade berita besh!bef0re this I ade buat FREE HEADER kan.feedback sangat membe...

Read More

6
TUTORIAL LETAK SHADOW DI TEPI BLOG
TUTORIAL LETAK SHADOW DI TEPI BLOG

T ibe mo0d rajin nak buat tutorial kan nak buat tutorial..alangalang Miss Lisa da tanye..so better I...

Read More

2
EDISI BLOG YANAE MOHAMAD
EDISI BLOG YANAE MOHAMAD

N ak senyum dulu boleh??tibe je kan nak senyum sensorang...seyes s0nok sebab dah dapat siapkan heade...

Read More

14
JOM JOIN BLOGLIST AZHAFIZAH.COM
JOM JOIN BLOGLIST AZHAFIZAH.COM

Assalamualaikum... S alam Hari Jumaat semua..tajuk di atas macam terase blogger pemes je kan nak ...

Read More

0
RUMAH UNTUK DISEWA[SEKSYEN7 SHAH ALAM]
RUMAH UNTUK DISEWA[SEKSYEN7 SHAH ALAM]

A ny0ne sedang mencari rumah sewa?Sile besarkan mata sebentar ye..bace butirbutir sulit dibawah ni.T...

Read More

14
ATTENTION TO ALL BLOGGER [ENTRY WAJIB BACA]
ATTENTION TO ALL BLOGGER [ENTRY WAJIB BACA]

U olls,meh rapat sini cepat..ade bende penting nak bagi tau ni..Uolls tahu tak  blog yang tak gune ...

Read More

5
DIY-PLASTIC SURGERY AT HOME
DIY-PLASTIC SURGERY AT HOME

P erghhh..giler ah buat plastic surgery kat rumah..dengar tajuk macam caye tak caye je kan..Haaa..Uo...

Read More

14
TUTORIAL ANIMATION BANNER USING PHOTOSHOP
TUTORIAL ANIMATION BANNER USING PHOTOSHOP

H ola every0ne,tibe je harini nak buat tutorial setelah sekian lame asek dok update class bahasa je...

Read More

0
ONETIEYHA PUNYE HEADER
ONETIEYHA PUNYE HEADER

L ame jugak ye tak update entry pasal header..Masih ade lagi 1header yang perlu disiapkan..amanah or...

Read More

9
SERIOUSLY MENGIDAM MACARONS
SERIOUSLY MENGIDAM MACARONS

H abes satu dapur I selongkar cari macarons sebab mengidam punya pasal..hampir giler dibuatnya..habe...

Read More

3
だいいち か-DAI 1-KA/LESSON 1/PELAJARAN 1
だいいち か-DAI 1-KA/LESSON 1/PELAJARAN 1

S udah bersedia tak nak belajar hari ini?Hari ni nak ajar ayat sikit.Harapharap dapat membantu kengkawan kat luar sane yang suke nak belajar...

Read More

0
NOTES 4-MAJOR/COURSE
NOTES 4-MAJOR/COURSE

M aaf ye semalam tak dapat nak update notes NIHON GO sebab connection yang lambat macam siput sedut.So,hari ni nak update notes about lapang...

Read More

4
HEADER BLOG SI GULA-GULA HATI
HEADER BLOG SI GULA-GULA HATI

H eader dak Myra dah siap 2hari lepas,tapi sebab yang same jugak..connection slow!so,tak dapat nak...

Read More

0
NOTES3-COUNTRY
NOTES3-COUNTRY

H ow was previous lessons?any improvement tak?if so,sokay lah then.Ari tok,kamek mao kasik tau kitak n0tes pasal neghara oghang[ tbee plak k...

Read More

0
NOTES2-COUNTERS AGE
NOTES2-COUNTERS AGE

H ari ini kita akan sambung lagi pelajaran bahasa jepun ye..sambungan from previous entry about numbers.Now kita sambung berkenaan dengan nu...

Read More
 
 
Top