LELAKI Maskulin Malaya

Lelaki ini yang selalu mencintamu...Selalu..tanpa ragu.Lelaki ini yang selalu memuja .hanya dirimu yang bertakhta dalam sanubariku".Perghh..sekali suara anak pak zain ni keluar,meremang bulu idung dengar.Heh..Sore sedap,manelah taik telinga ni tak cair.Kann..

Anuar Zain,bukan sebarang lelaki..Lelaki maskulin yang jadi idaman perempuan malaya.Walaupun usia dah 41 dan masih SINGLE..Tapi ape ade pada status..usah persoalkan kenapa die BELUM KAWIN sebab ade jodoh nanti die kawin lah..Toksah hang pulak dok kalut tak pasai.Eh,apsal Fiza lak yang macam kalut ni..hehe

Walaupun ramai artis lelaki yang muda-muda sedang naik,Anuar Zain jugak kah jadi idaman hati.Takde lah obses pun..just suke perwatakan die sebagai seorang lelaki..yang menjaga kecantikkan..ohh di bukan GAY kan??die hanya LELAKI MASKULIN.

Anuar jaga Muke die dengan buat rawatan bentuk muke sebab tu muke die nampak terbentuk je..bukan gune botox ye..Sumber bacaan dari Utusan.Rajin die menjaga kesihatan dan kecantikan kan..Tak heran lah kalau die sekacak se ensem lelaki ini

Walau nampak kedutan..tetap maskulin jugak
Senyuman menawan
Tak kesahlah camne pun gaya rambut dan fesyen die..Pasti ramai tergila-gila kan lelaki ini.Kalau die senyum memang cair kalah ais krim cair ditengah panas.dasat tak dasat camtu..Sekali pandang ade macam rupe Won Bin pelakon kacak Korea ni kan...


Fiza suke tengok perwatakan dan gaya..tapi bukan obses atau di hard fan ke hape..Bile tengok mesti macam sedap mata memandang..senyum tak perlu kata ape-ape..itu je..

Tapi takdelah sampai excited nak peluk-peluk die kalau jumpe pun..mungkin senyum je la..Tapi tu la..agak tak faham bile lelaki ini dikerumuni oleh perempuan yang berstatus makcik makcik  boleh peluk sakan lelaki ini.Selalunye kalau hari setiausaha tu..kan selalu orang panggil Abg Nuar perform..sukelah mereka kalau dapat peluk lelaki ini..bergambar pun dah ok kot..Fiza bukan jeles..sekian 
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. err kalo nak kata fa tak minat anuar zain takpe kan?
    geli. hehehe

    ReplyDelete
  2. warghhh... hensem nyaaa.. hehe, tapi bila lah encik anuar nak kahwin yer.. :)

    ReplyDelete
  3. hmm... kalau tengok ke cermin la kan... muke sm banjamin ni ade mirip2 anuar zain... (jangan muntahhhh!!!)

    ReplyDelete
  4. dia tak kahwin tu takpe,sebab itu rahsia Allah.doa2 dia jumpa jodoh. dan dia memang adorable. suuuka sangat.hehehe

    ReplyDelete
  5. suara die jijah tak berapa gemar sangat. hehe tapi rupa boleh tahan la..hehe

    ReplyDelete
  6. @fiQ'Ra
    die memang ensem..insyaAllah ade jodoh tu nanti ^__^

    ReplyDelete
  7. @Sam Banjamin
    same ke Abg Sam?nak mintak sign autograph lah camni..boleh?

    ReplyDelete
  8. @nurdani
    semoga jodoh die akan sampai tak lame lagi..sapekah yang bertuah tu kan..heee..

    ReplyDelete
  9. akak dulu xde la suke sgt anuar zain ni..setakat dengar lagu gitu2 jer...

    tapi mase diploma dulu, member baik memang gile anuar zain...

    tak pasal-pasal terminat skali...hahaha

    panjangnye komen ai..dah boleh buat entri..hahaha

    ReplyDelete
  10. @Hizami Rahim
    tahu zami suke AZ kan...tadi dok cari gambar anuar zain..terkeluar gambar zami ^__^pegang CD AZ >.<

    ReplyDelete
  11. @Yana Houry
    cepat betul terpengaruh akak ni..hehe..lagu die best kot kak..

    ReplyDelete
  12. suka jugak dengar lagu-lagu dia. suara best.

    ReplyDelete
  13. Saya minat suara dia =) Rupa pun boleh tahan =) Btw, jom pilih hadiah sama ada edit blog, pakaian, shawl, wang, syria and inner, keychain? Boleh pilih hadiah di>> http://www.nurul-hanis.co.cc/2011/11/small-contest-5-contestant-terawal-will.html

    ReplyDelete
  14. @caliph shuriken
    ye ker?best tak die nyanyi live caliph?fiza ni jarang nak tgk live..tgk live kat tv je la..hehe

    ReplyDelete
  15. @Hanis
    hehehe..suara dan rupa ade..pakej lengkap tu..^__^..ok nanti fiza terjah ye..tq hanis

    ReplyDelete
  16. Muka dia dah berkedut lah..
    Nampak tu! Nampak tu!
    Carilah yang mudah...

    ReplyDelete
  17. @My Name is Mar
    nampak..hehehe..bukan obses..cume bgtau die lelaki maskulin yang jadi idaman malaya..hahaha

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.