17 untuk Caliph

Apesal 17 je untuk caliph?Nape tak bagi seratus ke sejuta ke?heh..suka atilah nak bagi berapa pun kan..Jangan serius sangat korang..17 ni memang untuk Caliph.Takleh bagi Nombor lain sebab ni nombor yang bertuah untuk Caliph.Hari ni 17hb kan..Ape ade pada 17hb ni?For sure lah Best day untuk Caliph sebab hari ni "Birthday Caliph"..

Macam yang Fiza cakap,awal november aritu Fiza ade tanye sape besday bulan Nov ni Fiza akan buat entry pasal birthday blogger.So,hari ni giliran Caliph..Caliph ni sape?Mestilah die seorang blogger..Tajuk blog die 'konnichiwa'..Ade yang kenal atau pernah jejak kat blog die tak?

Lately die sangat busy tapi die akan balas jejak korang jugak.So,friendly sangat.Fiza suke sembang ngan die kat shoutbox,die jugak japanese lover macam Fiza.Kadang-kadang bersembang dalam bahasa jepun..itupun tak banyak lah sebab masing-masing dah lupe..hehehe..patut kene cakap banyak-banyak bagi praktis lebih kan...

Rugi tak kenal dengan die ni..Ape-ape pun ni untuk Caliph
Harap-harap sudi terima...Jomlah kite wish beramai-ramai ..ramai-ramaikan ke
Blog Caliph


p/s:Caliph-chan,Fiza amek gambar profile untuk di vectorkan..tak jumpe gambar lain..hehe
with love,
Sihatimerahjambu

Comments

  1. wah...bertuahnya org yg lahir bulan november..hik2..

    ReplyDelete
  2. hensemnya caliph hehe..

    akak xminat sgt bc novel english.. ada jgk beli.. sophie kinsella punya novel.. suka dgn siri shopaholic..

    ReplyDelete
  3. sebijik muka caliph lah! tahniah caliph..untungnya...

    ReplyDelete
  4. @Alycia
    ensem ye..kene bgtau ni..hihi
    fiza pun ade 2 3 jee kak..tak suke novel sgt..hihi

    ReplyDelete
  5. arigatou ne fiza-chan utk special en3 ni.. nice, so creative ^^

    *owh, cmni rupanya hasil teknik vector.. smoga trus sukses dlm bidang edit2 ni, hikk...

    ReplyDelete
  6. shida kenai dgn caliph hehe..kawan baik juga hehe ^_^

    ReplyDelete
  7. @shida'R
    ouh ye ke?mesti p celebrate bday die ni kan..^__^

    ReplyDelete

Post a Comment

Segala komen-komen yang telah disiarkan adalah tanggungjawab sepenuhnya ke atas penulis itu sendiri. Pemilik blog tidak akan bertanggungjawab jika berlaku sebarang permasalahan berkaitan dengan komen yang disiarkan. Mana-mana komen yang berbentuk iklan, mengandungi link/url, mengandungi kata-kata maki hamun, soalan yang jawapannya terang lagi bersuluh ada dalam entri, atau tidak menyenangkan tidak akan disiarkan. Begitu juga dengan unknown profile. Harap Maklum.

Sekian Terima kasih.