DAPATKAN HARGA ISTIMEWA UNTUK PEMBACA BLOG SIHATIMERAHJAMBU

Cerita afzalsukasuki

Wednesday, July 28, 2010

Pasangan terbaik

1.Beriman

Untuk menjadi pasangan yang lebih baik, kunci pertama adalah
menguatkan iman anda sendiri. Dengan adanya pasangan yang beriman,
maka pasti hubungan cinta antara kedua pasangan akan mencapai titik
yang maksimum.


Friday, July 23, 2010

tutorial buat font tile cursor

Ade lagi 1 tutorial cursor yang agak menarik.before this ade sparkles kan..skang ni font lak..Yang menariknya,font ni leh create name or macammacam words la ikut sukesuki korang lak..tambah menarik bile font ni ikut kemane saje cursor ni pg..tapi dalam blog uolls je la kan..cute kan..cubelah!

Tutorial sparkles cursor

nak try buat cursor yang ade sparkles tak??macam kat bawah ni..kalau suke yang comeycomey tu..leh la cube..leh tukar  warna yang kat highlighter pink tu yer..biru,hitam,kuning or else..mudah saje..jom try buat!

Sunday, July 18, 2010

Tutorial buat watermark

Salam Satu  Malaysia.
.Miss sihatimerahjambu nak share camne nak buat watermark using Photoshop cs3 extended..especially for

Tutorial letak icon sebelah title sidebar

 This tutorial atas permintaan Miss bubu yg comey tu..

side bar nampak kosong je ngan tulisan kan..so,untuk nampak lagi cute,menarik dan tertarik.Miss sihatimerahjambu nak share wif other bloggers yang suke kiutmiut camni...ok.sangat mudah!tak percaye sile cube (^_*)//